2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر یه جوگیری احمقانه باعث شد شغلم رو از دست بدم.... هیچ وقت تو خوابمم نمیدیدم که همچین شخصیتی داشته باشه..... من انقدر شوکه شدم که هنوز بعد دوسال نتونستم باور کنم.... همیشه فکر میکردم یه آدم متشخص و با فرهنگیه ولی یه آدم لوده و سبک مغز بیشتر نبود

سر یه جوگیری احمقانه باعث شد شغلم رو از دست بدم.... هیچ وقت تو خوابمم نمیدیدم که همچین شخصیتی داشته ...

تونستی فراموشش کنی و کمتر کنی ذهن درگیرتو راجبش؟ چون منم راجب دوستام همین مشکلو دارمو اینکه نصیحتت چیه به بقیه راجب زندگی و دوست ها

تونستی فراموشش کنی و کمتر کنی ذهن درگیرتو راجبش؟ چون منم راجب دوستام همین مشکلو دارمو اینکه نصیحتت چ ...

اونو که فراموش کردم ولی اینکه من چرا انقدر احمق بودم که نتونستم تو چند سالی که باهاش رفیق بودم بشناسمش همیشه داره آزارم میده البته این قضیه اگه یه سرس باخت بود در عوض یه سرش هم برد بود چون باعث شد از این توهم دربیام که اگه تو دوست خوبی برای بقیه باشی لزوما بقیه هم دوست خوبی واسه تو خواهند بود....یه بار سر یه موضوعی دیگه نتونست حسادتش رو پنهان کنه و خودش رو لو داد منم از اوتموقع یکم بهش شک کردم ولی چون دوسش داشتم زیاد اهمیت ندادم که بعدش دیگه کامل چهره واقعی خودش رو نشون داد....پیشنهاد میکنم اگه از دوستی ضربه خوردی با حذف کاملش از زندگیت آرامش رو به خودت هدیه کن

اونو که فراموش کردم ولی اینکه من چرا انقدر احمق بودم که نتونستم تو چند سالی که باهاش رفیق بودم بشناس ...

من یه دوستی دارم خیلی خوب بودیم یهو سرد شد دانشگاه با هم میریم میایم رابطمو چجوری کم کم باهاش قطع کنم که ناراحت نشه