2777
2789
عنوان

چه طور به پسره پیشنهاد ازدواج بدیم

139 بازدید | 14 پست

برای خواهرم 

خواهرم پزشکه و خواستگار هیچی ندارم 

یکی از همکلاسی های قدیمی همسرم که ارتباط کمی هم باهاش داره فقط یکم پیام توی اینستا میدن قاضیه 

همسرم ازش پرسید متوجه شد کسی رو ندارن 

چه طور خواهرم رو بهش پیشنهاد بدیم؟کع رد هم نکنه بیاند بکم باهام صحبت کنند بعد تصمیم بگیرند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر دکترت 

اول مستقیم بگه ازدواج کردی بعد اگه گفت تنهام بگه قصد ازدواج هم نداری  اگه گفت دارم اون موقع خواهرت رو پیشنهاد. بده و گر نه نده

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن

مهمونی بگیرید و هر دو رو دعوت کنید 

یا برنامه پیکنیک بیرون بزارید 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

قاضی زیاد مورد مناسبی نیست ، اینا دشمن خیلییی دارن . اگه آدم خیلی خوبی باشه و ازدواج کنن ، تا آخر عمرش خواهرت باید دست و دلش بلرزه که یهو یکی از اونایی که از شوهرش کینه داره نیاد سراغ خودش یا بچش

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

به نظرم چند باری همسرت با دوستش بیرون بره بدون شما و بحث رو ببره سمت ازدواجش و ازش بپرسه قصد ازدواج داره یا نه میخواد مورد بهش معرفی بشه 

مهمونی و این چیزا طرف خیلی زود میفهمه و عقب میکشه حس میکنه براش دام گذاشتین 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
قاضی زیاد مورد مناسبی نیست ، اینا دشمن خیلییی دارن . اگه آدم خیلی خوبی باشه و ازدواج کنن ، تا آخر عم ...

چی بگم والا 

شایدم خیلی اینجوری نباشه ولی خب دیگه کسی رو نمی‌شناسیم با موقعیت مناسب 

سلام

سلام

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی