2777
2789

همشون یا مهمونی رفتن غذای سبکی جلوشون گذاشتن، یا مهمون قراره بیاد و میخوان غذای سبکی بپزن. عجیب نیست؟

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا بحث و به دعوا بی احترامی نکشونید🙏❤️

اول از همه نظر خودم و میگم

من به شخصه معتقدم مهمون سرزده قضیه ش فرق میکنه. چون سرزده اومده و به هرحال ممکنه اونروز آدم تو خونه وسیله پذیرایی مناسب نداشته باشه.

اما برای مهمون دعوتی حتما باید تدارک دید. ابدا منطورم بریز و بپاش و تجملات نیست اما یه چیز معقول و مرسوم.

فلافل و سیب زمینی تخم مرغ و نون پنیر سبزی و اینا واقعا غذای مهمون نیست. خودتون حتی خیلی وقتا تو خلوت خودتونم رغبت نمیکنید اینارو بخورید. زنگ میزنید یه چیزی سفارش میدید.

ضمنا اونا که نمیخواستن بیان، خودتون دعوتشون کردید. کسی برای شکم خونه ی کسی نمیره. ولی بعضیا به بهانه ی ساده زیستی و این حرفا، کل آداب پذیرایی از مهمون و زیر سوال میبرن.

چون پربازدید میشه هر کسی یه داستان جور می‌کنه و تاپیک میزنه

وضعیت مالی مردم خرابه گرونیه

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

البته خیلی از این کاربرایی هم که نطر میدن، دخترای کم سن و سالی هستن که خودشون فست فود و اینا دوست دارن. در جریان نیستن که یه زن متاهل وقتی میخواد مهمونی بده، چه چیزایی و باید درنظر بگیره

کاملا درست میگین ولی همیشه ام دلیلش این نیست بنظر من

من ک ب شخصه دعوت نمیکنم دعوتم کنم سالی ی بارع اونم دونوع غذا میپزم تمام

ولی چون محل زندگیم یکساله منتقل شده ب ی جای جدید اینجا دسترسی ب خرید ندارم ی دفعه یکی ظهر خبر میده میام خونتون شده من توخونه حتی نون ب اندازه مهمون ندارم.

بخوام نونم‌بخرم با ماشین ۲۰ دقه راه دارم سر اون مهمون اینجوری رو پذیرایی خوب نمیتونم بکنم

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من ک ب شخصه دعوت نمیکنم دعوتم کنم سالی ی بارع اونم دونوع غذا میپزم تمامولی چون محل زندگیم یکساله منت ...

عزیزم همون اولم گفتم مهمون سرزده واقعا فرق میکنه. خودت داری میگی وقتی دعوت میکنی دو نوع غذا میپزی.

ضمنا مهمونات وقتی شرایطت و میدونن نباید یهو بدون هماهنگی قبلی پاشن بیان‌. 

بنظر من دیگه احتراما داره از بین میره من خانواده ام بیشتر اوقات ساعت شیش غروب یهویی میاین که نخوام براشون تدارک ببینم وضع مالیمم خوب نیست و دوتا بچه کوچیکم دارم ولی سریع براشون مرغ سرخ میکنم با الو خورشتی و برنج و سیب زمینی سرخ شده 

عزیزم همون اولم گفتم مهمون سرزده واقعا فرق میکنه. خودت داری میگی وقتی دعوت میکنی دو نوع غذا میپزی.ضم ...

میدونن و گاهی میان

چون من از قدیم عادت دارم وسایل تازه میخرم میپزم حتی حب باتو نهایت برای ۱۰ روز میخرم سر همون باید برنامه ریزی کنم برا مهمون

بنظر من دیگه احتراما داره از بین میره من خانواده ام بیشتر اوقات ساعت شیش غروب یهویی میاین که نخوام ب ...

دقیقا👍

برام جالب بود اینجا همه ساده زیستن😄