2777
2789
عنوان

شهادت واسه دادگاه

397 بازدید | 32 پست

سلام خانوما ما دو تا از همسایه هامون تو کوچه دعواشون شد ما ام بودیم دیدیم ...الان کارشون به شکایت و دادگاه رسیده یکیشون رفته چند نفرو الکی به عنوان شاهد به نفع خودش اورده الان اون یکی همسایمون همش به من میگه بیا به شوهرت بگو برامون شهادت بده....اخه ما هم ازینا داد و بیداد و کتک و شیشه شکستن دیدیم هم ازونا .... واینکه واقعا حوصله دردسر ندارم

چیکار کنم؟؟کسی میدونه چطوریه شهادت و چی ب چیه؟

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر قاضی یه جور شهادت میگیره اما دو طرف بیرونن شاهد فقط میره جایگاه قران میارن میگن قسم بخور حقیقت میگی شخص قسم میخوره و سوالا میپرسن 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

باس هر چی دیدی بگی با توجه ب قرآن...شهادت دروغ مجازات قانونیش ب کنار گناه شرعی هم داره

همون دیگه ...ما از هر دو طرف دیدیم این میگه نه بیا فقط بگو اینارو ماشین مارو شکستن

بنظرم خودت رو درگیر نکن بعدشم شهادت دروغ مجازات داره

من از هر دو طرف دیدم خدایی....جفتشونم مقصرن....شهادت ما هم ب نفعشونه هم ب ضررشون....واقعا حوصله دردسر بعدشو ندارم

هر قاضی یه جور شهادت میگیره اما دو طرف بیرونن شاهد فقط میره جایگاه قران میارن میگن قسم بخور حقیقت می ...

من از قسم دروغ میترسم حقیقتا....برم واسه شهادت به ضررش میشه اخه دیدم خودشونم چیکار کردن...این میگه فقط بیا اون قسمتی رو بگو ک اونا دعوا کردن

اگه این شخص بهش ظلم شده بود اره باید میرفتی بنظرم ولی الان ک میگ شهادت دروغ بدی نرو

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
اصلا دخالت نکن و بگو ب ما هیچ ربطی نداره میشه دشمن تراشی و حسابی اذیتتون میکنن

خودمم نگران همینم...من تا دیر وقت تنهام خونه همسرم دیر برمیگرده از سرکار میترسم بعدش اذیت کنن