2777
2789
خب من از کجا بیارم همش خونم نه تفریحی نه جایی فقط کار خونه سرو کله زدن با بچه ها پس من حق ندارم ی فش ...

منم همینم به خدا..ولی گله نمیکنم ..چون واقعا زحمات شبانه روزیش رو میییبنم...تنها تفریحم اینه هفته ای یه بار با دخترم برم پارک ..منم یه هوایی عوض کنم...یا دوتایی باهم والیبال بازی کنیم...وقتی هم شیفت صبح می‌ره هم شیفت شب چجوری انتظار داشته باشم به تفریح هم برسه اخع

منم همینم به خدا..ولی گله نمیکنم ..چون واقعا زحمات شبانه روزیش رو میییبنم...تنها تفریحم اینه هفته ای ...

آخه شرایط آدما باهم خیلی فرق داره یکی واقعا نداره ولی بعضیا دارن زورشون پیار پول خرج زناشون کنن الان شوهرمن هرچقدر پول براقروفرت بخوای میده ولی وسیله خونه خریدنو مزخرف میدونه الان جاروبرقیم کارنمیکنه مجبورم باپولیکه تیکه تیکه ازش میگیرم بخرم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم به خدا..ولی گله نمیکنم ..چون واقعا زحمات شبانه روزیش رو میییبنم...تنها تفریحم اینه هفته ای ...

بابا پول بده سه تومن چیه خودش ببره وقتی نمیذاره برم میگم این کار رو کنم میگه صورتت چشه میگه اون کار رو کنم میکه همین جوری پسندیدی م بخدا همسن های منه هر روز بیرونن هر کاری میکنن از بی زبونی من سو استفاده میکنه 

میگم الانم زد کارتم اما غر زد که گوشی گرفتم چک دارم واینا پارسال ماهی سه تومن دادم چکار کردی و اینا ...

به من ماهی دو تومن میداد...گوشی قسطی گرفتم اون دو تومن هم هر ماه میبردن میریختم حساب گوشی فروش ..بازم احساس میکرد من مراعاتش رو میکنم خودش هر ماه دوباره یه پولی می‌ریخت به حسابم لنگ نمونم

بابا پول بده سه تومن چیه خودش ببره وقتی نمیذاره برم میگم این کار رو کنم میگه صورتت چشه میگه اون کار ...

شما مطمعنی مشکل مالی پیش اومده و چک داره؟یا احساس می‌کنی بهانه میاره پول نده؟اول علت این تغییر رو جویا شو

[QUOTE=379832657]نمیدونم مخالفای کار خانما چرا تو اسن تاپیکا خفه خون میگیرند[/QUO کار بتونی جور کنی خوبه ..مثلاً با تحصیلاتی که داری یه کار مناسب پیدا کنی..ولی بعضی کارها واسه خانم ها فقط سو استفاده ست در آمد بدرد بخوری ندارن..مگر خانم های که واقعا نجبورن به مار

یه سوال واقعا ۳۶ میلیون چیکار کردی؟ حالا وقتی خرج خونه با شوهرت کلی میشد با ماهی سه تومن پس انداز دا ...

خانم اگه بخواد واقعا به خودش برسه سه تومن خدایی پولی نیست که...الان عطر و لوازم آرایش و اینا گرونه خب