2777
2789
عنوان

کدبانوهایی که آشپزیشون خوبه یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 35 پست

اول با کمی دارچین در حد ۳ ۴ دقیقه بزار بجوشه وقتی کف روش جمع شد بریز دور و مرغتو بشور

بعد با دلمع و هویج و برگ بو و ادویه هات ک شامل کاری و زردچوبه و پاپریکا و فلفل و نمک هست بزار بجوشه و اب پز شه

بعد سرخش کن و رب اضافه کن و همون ابو بریز روش با زعفرون

اینطور هیچ بویی نمیده و مرغت کاملا مغز پخت و نرم میشه

لایک نکن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه مرغ و تو روغن سرخ کن بعدش مرغارو  وردار یدونه پیاز بصورت نگینی ریز بریز تو همون روغن یک قاشق چایی خوری زردچوبه بزن تا قشنگ سرخ بشه بعدش رب اضافه کن اونم تفت بده چنتا قطعه فلفل دلمه هم اضافه کن تفت بده بعدش مرغارو بچین تو مواد داخل ماهیتابه یکم زعفرون بریز روش و از کنار قابلمه دو لیوان آبجوش بریز بعد یک ساعت یه مرغ مجلسییی  خیلی خوشمزه داری 😍😍

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

ما هم همین کارو میکنیم اول مرغ رو آب و ادویه و پیاز میزاریم آبپز بشه اینجوری هم کامل میپزه هم بوی ضح ...

پس آبشون دور نمیریزید؟بعد دیگه بو نمیده؟

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

اره منم دیدم‌‌من که اصلا ابپزم نمیکنم مهمون داشته باشم اول سرخ میکنم اول بدون هیچی  برا اینکه وا نره بعد تو اب و روغن عین اکبر جوجه مبپزم.برای خودمون که سرخ هم‌ نمیکنم فقط همون نمک میزنم اول ادیویه هم نمیخواد

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
من اصلا ابپز نمیکنم قبلش قشنگ سرخ میکنم عالی میشه

بعد مرغ بو نمیده؟

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

من هم از قبل می جوشم وآبشو میریزم میره غیره این باشه حال بهم زن هست اما عزیز یک روش دیگه هم هست دوسا ...

خودمم دلم نیس اون آبه رو استفاده کنم😷

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

بعد مرغ بو نمیده؟

ن

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

سیر و پیاز ، زردچوبه فلفل سیاه، نمک، دارچین، زنجبیل، کاری، پاپریکا+مرغ+دو قاشق روغن سرخ کردنی. از آب ...

آبش بو نمیده؟

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

پس آبشون دور نمیریزید؟بعد دیگه بو نمیده؟

نه چون مرغ رو با ادویه می‌پزیم بو نمیده دیگه خوشمزه هم هست

به پسری که عشق و حال میکنه میگین خوشگذرون ،به دختری که عشق و حال میکنه میگین هرزه ؟ بمیرم برا فرهنگتون

پیازو سیرو رنده میکنم بعد سرخ میکنم نمک زردچوبه فلفل سیاه دارچین فلفل قرمز و پاپریکا و پودر انبه میزنم هویج و فلفل دلمه خورد شده رو میریزم تفت میدم رب میزنم تفت میدم مرغارو میچینم هم میزنم با مواد روش ساقه کرفس میچینم و زعفران دم شده میریزم عالی میشه بعد پختم سرخشون میکنم 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز