2777
2789

لطفا لطفا لطفا

خواهرانه دارم میگم

هر روز تو خونتون صوت قرآن بزارید پخش بشه

صوت سوره بقره مخصوصا

هر روز حداااقل ۵۰ آیه قرآن بخونید. حالا هر سوره ای که دوست دارید بخونید‌

ولی حتمابخونید 

برای دوری از چشم زخم و دعا و فلان .... سراغ دعا نویس نرید که اینا خودشون اه در بساط ندارن! 

فقط برید سراغ منبع، یعنی خدا ♥️💪

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀

من همین الان دارم بقره گوش میدم و  تصمیم گرفتم بجای دعا نویس پول بدم برام ختم قرآن یا چله حق شناس بگیرن

هم ثواب داره هم ارزونه هم رد خور نداره و زندگیم خیلی خوب شده البته اون خانم  خودشم بسیار مومن پرهیزگار نمیزاره غیبت کنم حتی

حیف که نمیتونم خودم انجام بدم باز اثر مثبتی داره

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

سلام 

گفتی ۵۰ آیه قرآن ؛ (( من از آخر ۵۰ تا آیه شمردم تا آیه ی دوم سوده ی همزه شد " یعنی از آیه ۲ سوره ی همزه تا ناس شد ۵۲ آیه )) 

بعد رفتم تک تک‌سوره ها رو مرور کردم دیدم آیه های سوده ی الرحمن از همه کوتاه تره ( تا آیه ۵۰ سوره ی الرحمن‌ ؛؛؛ به نیت حصار تا آیه ی ۵۰ بخونیم بعد صدق الله العلی العظیم بگیم تموم شه . بعدش میتونیم جدا از آیه ۵۱ بخونیم تا آخر الرحمن ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.