2777
2789

صبح از ساعت ۱۰ تا ۳ بعد از ظهر بدون گوشی و کلید پشت در موندم 

رفتم ده دقیقه ای پست بانکو برگشتم و میدونستم همیشه دونفر از اعضای خانوادم طبقه پایین هستن (خونمون ویلاییه و اتاق من طبقه بالاس) و به خیال اونا ، کلید نبردم ‌.

وقتی برگشتم هرچی زنگ آیفون زدم هرچی در زدم هیچکی درو باز نکرد و دیدم ماشینمون تو کوچه پارک نیست فهمیدم همه رفتن بیرون و کسی خونه نیست . 

با گوشی رهگذر به خونه و به موبایل مامانم که معلم هست و سره کاره زنگ زدم جواب ندادن . 

۴ ساعت رو سکوی جلوی خونمون روبروی باغچه کوچه مون نشستم و هرکی از اهالی محل رفتن و اومدن میدیدن من چنساعته هنوز اونجا نشستم و از این بابت حس ناامنی و خجالت بدی داشتم .

ساعت ۲ صبرم سر اومد رفتم چنتا کوچه پایین تر از سوپری محل که صاحبش خانومه و زیاد باهاش ارتباط نداریم ، یکم صحبت کردیم و آخر سر با گوشیش به مادرم زنگ زدم و گفتم ۴ ساعته پششت در موندم . 

خانومه مغازه را بست و رفت برا ناهار و مجبور شدم برگردم جلو در خونه دیدم هنوز کسی برنگشته دوباره یساعت منتظر موندم تا پدرم هول هولی با کلید اومد و درو باز کرد . 

دقیقا ۵ ساعت بدون گوشی بدون کلید ، عذاب کشیدم ، حوصلمم سر رفته بود.

حالا خوبه گشنم نشد و دستشوییم نگرفت . 

تجربه شد حتی برای تا سر کوچه رفتن حتما کلید و گوشی و کارت بانکی و پول همراه خودم ببرم .

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خبر میدادی که میری بیرون خب

نمیگیم معمولا ، چون همه یه کلید داریم ولی من نبردم ، گفتم ایفون میزنم باز میکنن . 😂🥲

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove
نمیگیم معمولا ، چون همه یه کلید داریم ولی من نبردم ، گفتم ایفون میزنم باز میکنن . 😂🥲

وای خیلی بده منم یه روز نزدیک یه ساعت پشت در موندم

گوشی هم نداشتم 

عین بدبختا رو زمین نشسته بودم، همسایه رو به رویی دلش سوخت هی میگفت بیا داخل، آخرش بهم چایی نبات داد 😂😂

وای خیلی بده منم یه روز نزدیک یه ساعت پشت در موندمگوشی هم نداشتم عین بدبختا رو زمین نشسته بودم، همسا ...

من با همسایه ها هم ارتباط خوب ندارم، والا فقط شرشون و مزاحمت و سروصداهاشون به ما میرسه . 

خوبه باز تو یساعت بودی و همسایه کمکت کرد 😂💟🌹