2777
2789
عنوان

از سارا بپرس

84 بازدید | 9 پست

رمزم یادم رفته با کد وارد شدم می‌خوام رمزو عوض کنم ولی رمز اولیه رو میخواد ک یادم نمیاد

چطور میتونم رمزمو عوض کنم؟

میشه یکی تگشون کنه

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

@ازسارابپرس  

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر موقع ورود به سایت فراموشی رمز عبور رو بزنید اونجوری احتمالا مشکلتون حل میشه

کد میاد بزنید وارد بشید بعد از طریق اطلاعات کاربری تغییر رمز انجام بدید

@_mahyar   

@lightness  

سلام

شما با ایمیل توی سایت ثبت نام کردین یا با شماره موبایل❓️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@lightness سلامشما با ایمیل توی سایت ثبت نام کردین یا با شماره موبایل❓️

با ایمیل

ب ایمیل دسترسی ندارم

بدون دسترسی ب ایمیل با رمز وارد میشدم ولی رمزو ک عوض کردم یادم رفت نتونستم بازیابی کنم با ایمیل چون ب هیچ وجه ب ایمیل دسترسی ندارم

حالا با کد ورود سریع وارد میشم ولی

قسمت تغییر رمز ک میرم رمز قبلیو میخواد منم یادم نمیاد اگ یادم نیومد ک با کد سریع وارد نمیشدم

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

با ایمیلب ایمیل دسترسی ندارمبدون دسترسی ب ایمیل با رمز وارد میشدم ولی رمزو ک عوض کردم یادم رفت نتونس ...

سلام

الان یک متن می فرستم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

با ایمیلب ایمیل دسترسی ندارمبدون دسترسی ب ایمیل با رمز وارد میشدم ولی رمزو ک عوض کردم یادم رفت نتونس ...

سلام

قبلا مثلا کاربری با ایمیل کاربری می ساخت و از شماره موبایل یکی دیگه استفاده می کرد.

😎 خب خیالش راحت بود چرا❓️ چون فراموشی رمز عبور فقط با ایمیلش کار می کرد.

فراموشی رمز عبور با شماره موبایل برای کسانی که با ایمیل ابتدا کاربری ساختن کار نمی کنه.

📌📌📌 خب الان چند روزی هست که نی نی سایت یک قابلیت جدیدی اضافه کرده به اسم ورود سریع 😐

⚠️ الان چی میشه❓️

فردی که سیم کارت رو داره کد # ۳۰۳۰*۵۰۰* رو با گوشیش شماره گیری می کنه بعد یک کد ۶ رقمی بهش میده مثلا:

34 57 91

بعد میاد توی نی نی سایت و اون کد ۶ رقمی رو از سمت راست به چپ وارد می کنه:

345791

📌📌 الان کسی که سیم کارت رو داره راحت وارد کاربری شما میشه.

1️⃣ اولین کارش اینه که میره توی اطلاعات کاربری و یک ایمیل جدید اضافه می کنه بعد نی نی سایت برای تائید لینکی براش ایمیل می کنه و می زنه روی لینک و باز وارد کاربری میشه و ایمیل خودش رو به عنوان ایمیل اصلی ثبت می کنه و از کاربری خارج میشه.

اطلاعات کاربری:

https://www.ninisite.com/profile/setting

2️⃣ دومین کارش اینه که می زنه روی فراموشی رمز عبور و بعد ایمیل  خودش رو میده و لینک برای ایمیلش میاد و می زنه روش و رمز کاربری رو عوض می کنه.

3️⃣ سومین کارش اینه که میره توی اطلاعات کاربری و ایمیلی که ابتدا شما باهاش کاربری ساختین رو کلا از اطلاعات کاربری حذف می کنه.

😨😨😨 خب الان شما کاربریتون رو از دست دادین به همین سادگی ❗️