2777
2789
عنوان

به یه نتیجه رسیدم خدا مرد و زن رو جوری خلق کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 76 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج کردم 

ده سال زندگی کردم 

عمرم هدر رفت

بعد از ده سال تحملم تموم شد ، اولش با فحش شروع شد بعد رسید به کتک ، بعد زد انگشتمو شکوند ، بعدش زنگ زد به بابام گفت بیا دخترتو ببر نمیخوامش ، منم زنگ زدم مأمور اومد صورت جلسه کرد برگه داد رفتم پزشکی قانونی از اونجا هم رفتم شکایت کردم از اونجا هم رفتم مهریمو گذاشتم اجرا 

مستقل میشم کار میکنم تنهایی زندگی میکنم 

زندگی مشترک برای من خیری نداشت ، طرفو با پولای بابام آدم کردم تهش به خودش جرأت داد دست روم بلند کنه 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

وای ننههههههه خب چرا نمیری بگیریش زوتر؟

رفتم خواستگاریش ولی خوب چون خونه نداشتم قبول نکرد باباش گفت نمی خوام چشم صاحب خونه بالا سر دخترم باشه خونه بخر بعد بیا

مشکل از اونجایی شروع شد که ماکارونی خراب شد شما غذا سفارش دادی

باید مشکل رو پیدا میکردی و بعد حلش میکردی اون موقع یه ادم خوشحال بودی

من اولین بار که میخواستم کیک درست کنم اصلا نپخت 

ریختم دور یه بار دیگه درست کردم همش موادش گوله شد خراب شد توی پختم سوخت

بار سوم اینقدر قشنگ درستش کردم که هرکی خورد فکر کرد کیک امادست

برای هرچیزی همینه وقتی یه کاری رو خراب میکنی تا درستش نکنی ذهنت اروم نمیشه و ارامش نمیگیره

الانم غر بیخود نزن فیلم قشنگ بذار کولر روشن کن غذارو با فیلم بخور با نوشابه تگری

زن بردنم الکی نیست تکیه گاه بودنم ابکی نیست 

تا بخوای تکیه گاه بشی ماکارونی های زیادی رو باید از چسبناک بودن خلاص کنی

کار کن تلاش کن زن زندگیتم پیدا میکنی 

وقتتو به غر و فکر الکی نگذرون

تلاش کن سطح درامد و تفکرت رو بالا ببری تا با افتخار دست زنتو بگیری ببری خونت

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید