2777
2789
عنوان

شوهرم منو بلاک کرده

248 بازدید | 13 پست

دیشب دعوا کردیم سر اینکه اولویت ش خودشه نه ما 

لباس خودش میلیونی کفش ده تومنی ماشین خارجی گوشی ایفون نو از دبی خریده 

اون وقت گوشی من کارکرده بود ملشین می تونه برام بخره همه جاری ها دارن ولی نمی خره 

کل دندون هاشو ایمپلنت کرده بعد فهمیدم کامپوزیت هم می خواد بکنه از زبون خواهرش شنبدم 

جالبه دعوا کردیم گفتم می خوام جدا بشم گفت بشو 

قرار بود توافقی بریم صبح 

صبح زود رفته 

بعد پیام دادم چرا نیومدی بریم گفت برو درخپاست بده من میام امضا کنم گفتم زرنگی اوت وقت حق و حقوق برام نمی مونه 

گفت به درک بعد بلاک کرد منو

بچه دارین؟

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا شوهرای همه یکی صدبار تو زندگی ادمو طلاق میدن اما زبونی اینم بخاطر غرور بیجاشونه شما چرا جدی گرفتی بشین عزیزم بجای اینکه پشت یک لج و لجبازی رو بگیری و ادامه بدی فضا رو عزیزم اروم کنی حداقل بخاطر ارامش اعصاب خودت

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰