2777
2789

من دانشگاه شهریه پرداز درس میخونم درحالی که میتونستم همین رشته خودمو شهرهای اطراف دولتی قبول بشم... حالا یه بنده خدایی که از منم بزرگتره و خیلی وقته درسش تموم شده به طرز مسخره ای خودشو میخواد با من مقایسه کنه!

لا به لای حرفاش هی میگه آرههه زمان ما کنکور خیلییی سخت مثل الان نبود که راااحت بهترین رشته ها قبول شی من کلی زحمت کشیدم دانشگاه دولتی قبول شم(دولتی شهرستان)و فلان و بهمان

یا مثلا میگه مهم شانسه هر دانشگاهی باشه آدم حتی اگه دولتی و خوبم نباشه میشه موفق شد و...

یه جوریه انگار میخواد خودشو با منی که ۱۴ سال ازش کوچکیترم هی مقایسه کنه و...اعصابمو خورد کرده...مثل خودش غیر مستقیم چی بهش بگم؟

آرام باش عزیز من                                                  آرام باش                                                                  دوباره از سر آب بیرون می آوریم                                       و تلألو آفتاب را می بینیم... :)

آره دیگه هرکی اندازه تلاشش نتیجه میبینه ، شما اینقدر به خودت فشار نیار حالا

خب اخه مستقیم نمیگه این حرفارو منم نمیتونم انقدر مستقیم بهش بگم فشار نخور

آرام باش عزیز من                                                  آرام باش                                                                  دوباره از سر آب بیرون می آوریم                                       و تلألو آفتاب را می بینیم... :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اخه مستقیم نمیگه این حرفارو منم نمیتونم انقدر مستقیم بهش بگم فشار نخور

بگو ریلکس باشین ، فکر کنم خیلی درگیر این موضوعین دیگه هربار دیدمتون از سختی کنکور زمان خودتون مینالیدید

بگو ریلکس باشین ، فکر کنم خیلی درگیر این موضوعین دیگه هربار دیدمتون از سختی کنکور زمان خودتون مینالی ...

اره دمت گرم این خوب بوددد