2777
2789
عنوان

حقوق ده میلیونی

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 34 پست
ده تومن در ماه خرج ظاهرت بشه کافیه دیگه

ده تومن در ماه اضافه هم هست، هر ماه دو تا آیتم بگیره تا آخر سال کمدش میترکه از لباس

اصلا نیاز نداره اینهمه خرید کنه ماهی ۱۰ تومننننننننن

❌❌بچها کاربری دست سه نفره پس منطقیه که تاپیکای متفاوت و بیربط باشه تو این کاربری❌❌🌸من از بیگانگان هرگز ننالم، که با من هر چه کرد آشنا کرد🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا شلوار مشکی داری، یه کت یا مانتو مجلسی بگیری تا چندین مراسم بسه. 

هر مراسم نمیخواد کل تیپتو عوض کنی. 

مثلا امشب کت و شلوار کرم با روسری مشکی پوشیدی، مراسم بعد همون کت با شلوار مشکی با شال کرم یا نسکافه ای بپوش.

یا رنگ شلوارتو تغییر بده یا کیفتو.

معلومه که برای هر مراسم بخوای سرتاپا جدید بخری ورشکست میشی

❌❌بچها کاربری دست سه نفره پس منطقیه که تاپیکای متفاوت و بیربط باشه تو این کاربری❌❌🌸من از بیگانگان هرگز ننالم، که با من هر چه کرد آشنا کرد🌸

عزیزم الان کلا لباس گرونه، من اونروز ۴ تومن بردم بیرون هیچی نشد بخدا، ۲ تا شلوار بیرونی و ۲ تا پارچ ...

دارم همین کارو میکنم حالا دیروز یه کت دامن گرفتم ۲و۳۰۰با عطر چندتا گل سر شد ۴ تومن 🫤

شوهرم متاسفانه خسیسه و هیچی پول نمیده و از این بابت هم خیلی اذیتم 

ده تومن در ماه اضافه هم هست، هر ماه دو تا آیتم بگیره تا آخر سال کمدش میترکه از لباساصلا نیاز نداره ا ...

🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲والا الان عروسی داریم بااینکه نمیخواستم هزینه کنم تا دوشنبه باید ۷ تومن حقوقم تموم بشه 

عروسی پسرعمه ی شوهرمه 

منم تازه عروسم همه بهم میگن توچشمی 😪واقعا نمیدونم چ کنم 

از طرفی خونواده خودم خیلی نیاز دارن بابام نمیتونه کار کنه به فکر اونا هم هستم لااقل ماهی ۳تومن کمک خرجشون کنم

ده تومن در ماه اضافه هم هست، هر ماه دو تا آیتم بگیره تا آخر سال کمدش میترکه از لباساصلا نیاز نداره ا ...

والا به نظر منم

واسه همین گفتم کافیه دیگه

عجیب بود اصلا

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اول زندگی وارد بازی بدی داری می شی که آخرش فقط ضررش تو چشم خودت و شوهرت می ره

دقیقا 

😔

خیلی برام سخته روم فشاره فرهنگشون باما خیلی فرق میکنه

مثلا یه مدت هی اینوتوچشمم کردن که توچرا ژل و اینا نمیزنه صورتت لاغره فلانه برو گردش کن

حتی نوبت هم گرفتم 

ولی توبرگه وقتی عوارض رو خوندم که محکم ایستادم گفتم نمیزنم هرکی هم گفت ژل بزن گفتم بخاطر عوارضش نمیزنم هی میگفت بابا چ عوارضی نزدیک ۵۰ سی سی زدیم ما وفلان ولی حرفموزدم دیگه 

مثلا شلوار مشکی داری، یه کت یا مانتو مجلسی بگیری تا چندین مراسم بسه. هر مراسم نمیخواد کل تیپتو عوض ک ...

یعنی به این بهونه ک تازه عروسی و توچشمی دارن بدبختم میکنن بخدا شوهرمم ک هیچی نمیده بهم 🫤

دارم همین کارو میکنم حالا دیروز یه کت دامن گرفتم ۲و۳۰۰با عطر چندتا گل سر شد ۴ تومن 🫤شوهرم متاسفانه ...

عزیزم چیزای کاربردی بخر و بصرفه. و بعضی چیزارو فقط تو مراسما استفاده کن، مثل همین عطر، نیاز نیست همیشه بزنی بیرون رفتنی یا سرکار بزنی، بزار برا مراسمت مطمعنم حد اقل بسته به مقدارش یکسالتو بسه.

بعدم چیزای غیر ضروری نخر، مثلا کرمپودر نیاز نیست بهترین مارکو بخری، یچی بخر همون دو سه مهمونی برات کار کنه.

یه دوستی دارم رژ خریده ۴۰۰ تومن. خب چه کاریه از این رژ مدادیا میگرفت هم خیلی دیر تموم میشه هم رنگای قشنگی داره قیمتشم ۱۴۰

چند تا چیزم هست که خیلی روش زوم نمیکنن ملت، یکی کفشته یکی هم شلوار، نیاز نیست بهترین هارو بخری، یا چندین رقم. 

دیگه اینکه چیزایی بخر بشه ست کنی، مثلا زیر لباسات یا کت هات یه بادی مشکی بخر نخوای رنگ رنگ بادی بخری.

لباسای مهمونیتم هر جایی نموش که خراب بشن.

سری های اول خرید کردن برات سنگین میشه ولی بعد یه سال میبینی  مثلا فقط یه روسری بگیرم دیگه هیچی لازم ندارم، یا یه مانتو بگیرم بقیه آیتما رو دارم...

عزیزم چیزای کاربردی بخر و بصرفه. و بعضی چیزارو فقط تو مراسما استفاده کن، مثل همین عطر، نیاز نیست همی ...

دقیقا 🥹ممنون از راهنماییتون اگه باز میتونید بیشتر راهنماییم کنید ممنون میشم 

راستش من بااینکه معلمم بیشتر تیپ رسمی میزدم مثلا خونه پدرم که بودم کلا یه کت شلوار دارم مهمونی میرفتم میپوشیدم ارایش هم فقط رژ میزدم ولی الان خیلی دارن اذیتم میکنن