2777
2789
عنوان

بعد از سقط باردارشدید😔

124 بازدید | 7 پست

بعد از سقط کی میشه رابطه داشت  تو هجده هفته سقط کردم بدون هیچ دلیلی خیلی ناراحتم اونایی ک باردارشدم چه نکاتی رعایت کردن دلم میخواد زود باردارشم البته بگم تنبلی تخمدان دارم

ی دکتر خوب برو راهنماییت کنه دارو اینجور چیزا هم میده سریع باردار میشی انشالله

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاالله به زودی باردار میشی و این دفعه به سلامت و سر وقت دنیاش میاری. فقط اینکه قبلا آزمایش کامل بده آزمایش انعقادی و ... و اینکه نوشته بودی جفت سر راهی شاید دلیل سقط اینم بوده. همینطور خیلی سقطای خودبخودی تو هفته ی شما دلیلش کوتاهی دهانه رحم هست که باید موقع بارداری سرکلاژ بشن. اینا رو چک کن. منم دعا کن باردارم تو هفته ۲۲ دعا کن بچه مشکلی نداشته باشه الان دیگه برای سقطم خیلی دیره😔

بچه بعدی ب مشکل نخوردین سالم به دنیا اومد؟

بله خداروشکر سالمه ، منم سر سقطم داغون شدم ، یعنی خدا فقط میدونه چی کشیدم ، تازه بچم پسرم بود شوهرم کم مونده بود دق کنه از ناراحتی ، به منم روحیه نمیداد، خیلی سخت بود