2777
2789
عنوان

لیدی میل در اواخر بارداری موثره؟

761 بازدید | 14 پست

بچه ها من الان هفته سی و هفتم چن روز میش رفتم یونو وزن بچم دو و ششصد بود که خیلی خوب نبود بنظرتون لیدی میل بخورم؟اگر خوردم نیازخ مولتی ویتامینمم بخورم یا قطع کنم؟بعضیا میگن خیلی بده و بچه هاشون حساسیت گرفته این درسته؟چه طعمیش خوبه  مرسی از زاهنماییاتون

گلم منم دکتر برام نوشته دارم میخورم.فقط امگاسمو دیگه نمی‌خورم و قطع کردم.با طعم نارگیلشو خریدم من

چه سرنوشت غم‌انگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس می‌بافت...ولی به فکرپریدن بود......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لیدی میل فقط واسه رشد جنین خوبه؟ باعث زیاد شدن شیر هم میشه؟ چی بخوریم شیرمون زیاد بشه؟

اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸

من دوتا قوطی گرفتم یکیشو تو بارداری خوردم 

ازونجا که شکمم کوچیک بود همه.میگفتن بچت دو کیلوئه ولی بچم 3ونیم بدنیا اومد

یکی دیگشم تو شیردهی خوردم که واقعا واسه شیرم تاثیرداشت

اونو میخوردم شیرم فوران میکرد

من دوتا قوطی گرفتم یکیشو تو بارداری خوردم  ازونجا که شکمم کوچیک بود همه.میگفتن بچت دو کیلوئه و ...

پس واسه شیر دهی هم خوبه.

اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸

منم خوردم چون شكمم خيلي كوجيك بود اما عالي بود ني ني3200دنبا اومد من با طعم مور ميخوردم ميريختم تو شير عالي ميشد

ومن باور دارم خدايي هست كه هميشه در همين نزديكيست
شنیدم خیلی موثره

گیسو کجایی؟چراجوابموندادی؟رفتی ان تی؟ببخش استارتر

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله.......