2777
2789
شاید الان سخت باشه درکش یا هرچی ولی بنظرم همینم جای شکر داره چون بغل خودتون بوده نه که مثلا تو غربت ...

ممنونم عزیزم.خیلی برام سخت بود.زنگ زدم اورژانس گفت تا ما برسیم احیاش کن.اشک میریختم و احیای قلبیش میکردم ولی صدحیف که برنگشت.من دارم غصه روزایی رو میخورم که میگف بابا بیا بهمون سر بزن.ولی من دیر به دیر میرفتم.ولی آخرش انگار منتظر من بود و تو بغلم جون داد

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش پدر منم کنار دستم جون میداد 

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره