2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله همراه تون هستم بفرمایید

ممنون

من و یه آقایی با هم دوست شدیم  آشنامونه و فامیل دور هم هستیم  تو مرحله آشنایی هستیم

ولی همش فکرش درگیر مسایل جن...ی

همو میبینیم مضطرب بودنشو میبینم میبینم چقدر از دیدنم ذوق و شوق داره تو چشاش همه اینها رو میبینم

ولی اینکه درگیر اون مسائله خیلی اذیتم میکنه

یکبار بهم گفت کی بیام خواستگاریت

بهش گفتم هر وقت شرایطتش رو داشتی

بهم گفت فعلا شرایطش رو ندارم

سن مون کمه و خب واقعا شرایطش رو الان نداره

امروز بهش گفتم

میخوام به یکی از اعضای خانواده ام راجبت بگم تا در جریان باشن و چیز پنهون کاریی باهاشون نداشته باشم و با هم راحت تر باشیم

بهم‌گفت نه نگو

چون خدایی ناکرده شاید بهم نرسیدیم

بعد که فهمید دلخور شدم

عذر خواهی کرد

الانم قهر کرده مثلا

حس میکنم 

اصلا در اون عشقی تشکیل نشده

و فقط صرفا یه هیجان

چیکار کنم با این رابطه

اینا اصلا طبیعیه؟

بهش میگم تو از خودت مطمین نیستی و گرنه این حرفو نمیزدی

میگه نه اشتباه کردم و تو دچار سو تفاهم شدی منظورم چیزی دیگری بوده

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

ممنونمن و یه آقایی با هم دوست شدیم آشنامونه و فامیل دور هم هستیم تو مرحله آشنایی هستیمولی همش فکرش ...

عزیزم همه مردها به کسی که دوستش دارند، گرایش هم دارند.

بنابراین طبیعی هست.

از نظر منطقی به ماجرا نگاه کنیم بدون مبحث مذهبی و گناه (نمیدونم معتقد هستین یا نیستین و بهتره مبحث بدون در نظر گرفتن اعتقاد مطرح بشه)

یه خانم اگر با هدف ازدواج وارد ارتباط شده، تکلیف خودش را میدونه...مردی که میگه شاید نرسیدیم و نمیتونم و ...یعنی مردی هست که روش حساب  نکنی...حتی اگر قول ازدواجم بده، بازم تا رابطه را جدی نکرده، بازم نباید روش حساب جدی کرد....

اون دختری که هدفش ازدواج هست، توفیر داره با دختری که هدفش وقت گذرونی و رابطه و هورمون و اینهاست...بنابراین شما باید همیشه در فکر کردن تون، این موضوع را اولویت بذارید و فراموش نکنین...

اما چیزی که در این رابطه خیلی هشدار باید باشه براتون، این هستش که اون پسر حاضر نیست معرفی بشه به خانواده شما...این یعنی اصلا به فکر ازدواج نیست...

وقتش هست که شما زمان براش تعیین کنین و این زمان نهایتا یک ماه باشه تا ایشون برنامه اش را به شما بده

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

عزیزم همه مردها به کسی که دوستش دارند، گرایش هم دارند.بنابراین طبیعی هست.از نظر منطقی به ماجرا نگاه ...

با اون مسائل کم کم تونستم کنار بیام گفتم حتما طبیعیه و من بخاطر بی تجربگی ام برام آزار دهنده ست

یکروز بهم‌گفت یکی دو سال بهم فرصت بده تا خونه و ماشین بخرم بعد

من بهش گفتم‌ دوست دارم تو سختی و خوشی ها کنار هم باشیم پس انقدر خودت رو اذیت نکن

مثلا میخواستم بهش بگم اول زندگی انقدر به خودت سخت نگیر

فقط پیامم رو لایک کرد و یه حرف دیگه زد

از بلا تکلیفی بدم میاد

میدونم یکماه قبول نمیکنه

بنظرتون بهش بگم خانواده ها در جریان باشن و من با طولانی بودن دوران نامزدی مشکلی ندارم

فقط ازت یه تعهد اینجوری میخوام

که اگر نه توش آورد تکلیفم مشخص باشه؟

مشکل اینکه کلا تمرکزش فقط رو اون مسائله

و من دلم میخواد وقتی رسمی تر شدیم اینقدر توجه اش بهش باشه

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

سال ۱۴۰۲ میتونستم پیام بدم به نی نی یایت بعد چند وقت اصلا نتونستم پیام بدم تا پریروز شما نمیدونید عل ...

سلام وقتتون بخیر 

ببخشید شما دلیلش رو می دونید؟ 

@ازسارابپرس ‍ 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

سلام وقتتون بخیر ببخشید شما دلیلش رو می دونید؟ @ازسارابپرس ‍

سلام

نه اطلاعی ندارم.

متوجه سوالشون هم نشدم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ممنون

خواهش می کنم.

💙💙💙

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سال ۱۴۰۲ میتونستم پیام بدم به نی نی یایت بعد چند وقت اصلا نتونستم پیام بدم تا پریروز شما نمیدونید عل ...

سلام

این موضوع رو باید از niniyar بپرسین.

مورد جدیدیه.