2777
2789
چیبود قضیه ش

خابالو بودم درست نفهمیدم ولی انکار شوهرش یه بستنی خریده بود ۵۰ هزار تومن نمی‌دونم شوهرش خورده بود یا خود استارتر 

بعد که فهمیده بود قیمتش اینقدر بود میکفت چرا بستنی ۱۵ هزاری نخریدی چرا ولخرجی می‌کنی کلی داشت حرص میخورد 

هر وقت اومدن جیغ بکش و فرار کنتنهایی بیرون نرو....شب که دیگه اصلااگه تو کوچه تنها گیرت بیارن چجوری م ...

خیلی مسخره ای

من ورزشکارم 

از کسی نمیترسم

ولی نمیخام روح و روانمو باادمایی ک نمیشناسم بهم بریزم

من حتی رفیق همجنس هم خیلی محتاط انتخاب میکنم چه برسه به جنس مخالف

وجدان صدای خداست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا همه رو مثل هم قضاوت نکنیدمن ادمیم ک بیشتر اهل درس و کتابم مثل مردای هوسران نیستمواقعا گفتم محله ...

باشه آفرین بچسب به درس مشق هات 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
۱۰تا زن به من پیشنهاد دادن بدون مهریه ازرواج موقت به نظر شما چکار کنمواقعا میگم همشونم مطلقه اندخودم ...

وای تو‌چقدر بی نظیری شگفت انگیزی خاصی همه دنبالتن ولی تو قبول نمیکنی  تو ماهی ماه 

مرتیکه

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟