2789
عنوان

دیابت بارداری

87 بازدید | 8 پست

خانوما از کجا بفهمم دیابت بارداری دارم یا نه؟ دکترم هیچ ازمایشی برام ننوشته (البته غربالگری و ان تی و انومالی رفتم همه چیزش نرمال بود) چه علائمی داره اصلا؟ بنظرتون خودم عصر  برم بگم ازمایش برام بنویسه؟الان یه تاپیکی دیدم خیلی نگران شدم نکنه منم داشته باشم

و خداوند جانشین تمام نداشته های من است.....
تا هفته ۲۸ وقت داری که غربالگری گلوکز ر و انجام بدی کار خوبی هم میکنی چون بعضی وقتا هیچ علایمی نداره

ممنون دوست عزیزم اینو ندونستم امروز میرم مطب میگم برام بنویسه هفته ۲۴ هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم یعنی  تو این بارداری هیچ ازمایش خونی ندادی؟

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
عزیزم یعنی  تو این بارداری هیچ ازمایش خونی ندادی؟

چرا چند بار آزمایش کامل دادم ولی چیز خاصی نگفتن .یه خانومی گفته بود بعد هفته ۱۸م دیابت گرفته منم از هفته ۱۸ ببعد هیچ ازمایشی ندادم یکم نگران شدم 

چرا چند بار آزمایش کامل دادم ولی چیز خاصی نگفتن .یه خانومی گفته بود بعد هفته ۱۸م دیابت گرفته منم از ...

من فک میکنم همون کافی بوده 

بعضیا غربالگریشونو زودتر میگیره دکتر چون ممکنه ارثی باشه یا وزنشون سریع بالا رفته باشه 

حتما از دکترت بپرس ولی نگران نباش 

ممنون دوست عزیزم اینو ندونستم امروز میرم مطب میگم برام بنویسه هفته ۲۴ هستم

عزیرم روتینش اینه که اگه تو ازمایش قبلی مشکل خاصی نداشتی بعد از هفته ی ۲۴ دوباره قند و تیرویید و ازمایش ادرار تکرار بشه.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
عزیرم روتینش اینه که اگه تو ازمایش قبلی مشکل خاصی نداشتی بعد از هفته ی ۲۴ دوباره قند و تیرویید و ازم ...

ممنون از راهنمایت دوست عزیزم😘