2777
2789

🔺کشف ۶ جسد در باغ‌ویلا؛ مرگی همزمان و معمایی در ارومیه!

🔸در اتفاقی حیرت‌انگیز، جسد ۶ نفر در یکی از باغ‌ویلاهای اطراف ارومیه پس از دو روز کشف شد؛ آن هم در شرایطی عجیب و بی‌سابقه. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد هر ۶ نفر در یک لحظه جان خود را از دست داده‌اند، بدون هیچ نشانه‌ای از گازگرفتگی، مسمومیت یا درگیری فیزیکی.

🔸نکته جالب‌توجه اینجاست که وضعیت اجساد گویای آن است که قربانیان در حال انجام کارهای روزمره خود بوده‌اند. به‌عنوان مثال، یکی از آن‌ها در آشپزخانه ایستاده بود و بشقاب از دستش رها شده است.

🔸مقامات امنیتی و پزشکی قانونی در حال بررسی دقیق صحنه هستند و تاکنون هیچ علت مشخصی برای این مرگ دسته‌جمعی اعلام نشده است. این حادثه، به یکی از اسرارآمیزترین پرونده‌های سال‌های اخیر ارومیه تبدیل شده است.

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای ینی چشون شده یهو؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

اره منم دیدم واقعا خیلی عجیبه هنوز کسی نمیدونه چطوری ازدنیارفتن اینا شاید به مرموزترین پرونده توایران باشه ن تنها ارومیه!

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

اره منم دیدم واقعا خیلی عجیبه هنوز کسی نمیدونه چطوری ازدنیارفتن اینا شاید به مرموزترین پرونده توایرا ...

دقیقاً کل کشور بهت زده شده 

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

کاش کارگردان بودم میتونستم از روش یه فیلم خفن بسازم ببر اساس داستان واقعی 

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

آدم فضایی ها کشتنشون؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀