2777
2789
عنوان

خانوما کوشن خوبع بخرم بنظرتون

101 بازدید | 4 پست

انقد که من سوالات زیبایی دارم هیچ کس ندارع 😂🤦🏻‍♀️

میخوام به خودم برسم ولی نمیدونم چیکار کنم 

بعد می‌خوام چتری پروانه ای بزنم بلند بزنم 

همه میگن پیشونیت کوتاه نزن 

ولی من دوست دارم 😂 🤦🏻‍♀️ 💔 

والا اجیم مغازه لوازم آرایشی داره خیلی فروش داره میگه خیلی خوبه همه ازش استفاده میکنن

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

اگر منظورت کوشن قرمزیه که محصول کره‌ست، من خیلی راضی بودم و حقیقتاً اون اثری که می‌خواستم رو داشت و بار دومم ازش خریدم

فقط اینکه پوشانندگی خیلی کمی داره و فقط یک کاور طبیعی و روشن و شفاف به صورت میده که اگه کم بزنی فکر می‌کنن پوست خودت انقدر صاف و روشنه

اما اگه صورتت عارضه‌‌ی خاصی مثل لک و جوش و.. داره که باید کرم پودر قوی استفاده کنی کوشن انتخاب اشتباهیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال آرایشی و پوستی داشتید من میتونم راهنماییتون کنم.

کوشن خوبه ولی برای پوست هایی که تکسچر خویی ندارن اصلا جالب نمیشه . کاور هم نداره برای اصلاح رنگ خوبه .

برای روزانه ضدافتاب _ تینت صورت _ بی بی کرم گزینه های بهتری هستن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑