2777
2789

حلیم ،خرما،عسل ،گردو،پسته ،لواشک زردالو،ارده کنجد

اینا همشون گرمین ولی من هوس میکنم بنظرتون بخورم یا خطر سقط هست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حد کم هم من هم بقیه ک خوردن موردی نداشته

یعنی یه بارش

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

از هر کدوم ب اندازه بخوری مشکلی پیش نمیاد تو بعضی چیزا افراط نکن مثل زعفران غلیظ با چای نخور ولی برنج زعفرانی کم مشکل نداره کنجد خودش قاعده اوره

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

در حد کم و متعادل هیچی مشکلی نداره

مثلن روزی چقد؟

میشه لطفا بگی بخدا کم تجربم بار اول بارداریمه میترسم

مثلا روزی ده قاشق حلیم

یا حدود شش هفت تا گردو

یا ی قاشق عسل

یا مثلا اندازه یکی دو کف دست لواشک ضررداره

😂😂چقد اندازه گیری کردم

از هر کدوم ب اندازه بخوری مشکلی پیش نمیاد تو بعضی چیزا افراط نکن مثل زعفران غلیظ با چای نخور ولی برن ...

اها ن کنجد خالی نمیخورم ارده مامانم گرفته با کنجد قاطیه میترسم بخورم

اها ن کنجد خالی نمیخورم ارده مامانم گرفته با کنجد قاطیه میترسم بخورم

کم بخور ۲.۳تا لقمه اندازه هوست بعد چهارماه میتونی بخوری

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

مثلن روزی چقد؟میشه لطفا بگی بخدا کم تجربم بار اول بارداریمه میترسممثلا روزی ده قاشق حلیمیا حدود شش ه ...

شش هفت تا گردو یک کم زیاده بقیه اش خوبه حلیم بیشتر هم مشکلی نداره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

میخوام چاق شم خیلی لاغرم هفته های اول بارداریمه قبل بارداریم خیلی لاغر بودم الانم ک باردار شدم روز ب ...

منم اوایل بارداریم خیلی لاغر شدم چون اشتها نداشتم کم کم اشتهات برمیگرده مثه چی میخوری نترس من آخرای بارداریم ۵کیلو ۵کیلو اضافه میکردم😀😀😀😀😀

غم مخور جـــانا ك عالم هیـچ نیست...🤍