2777
2789
عنوان

مصرف مکمل و دارو برای پوست و مو

192 بازدید | 22 پست

خانما شما برای پرپشتی موهاتون و تقویت ناخن و پوست مکمل مصرف میکنید؟ من یونی زینک و زینک پلاس میخرم از داروخونه بیشتر از شش ماه هست ولی دکتر نرفتم موهام نازک و کم پشت شده میخواستم درموبلا بخرم نمیدونم در اینده تاثیر بد داره رو کبد یا سرخود میتونم مصرف کنم یا حتما برم دکتر 

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    لطفا زیر ۱۵۰ سال ریپلای نکنه☺️👻

قرص زینک پلاس بخور عالیه

و ففول من مصرف کردم واقعا نتیجه داد محشر بود ولی یکم قیمت ففول گرونه ۳۰۰ خوردی شد سه تا ورقه 

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زینک پلاس میخوردم قبلا، راضی بودم

ولی مدام نخور

ی دوره سه ماهه کافیه بعد فاصله بنداز و بعد میتونی دوباره بخوری 

برای مو مکمل خون و همینطور ویتامین دی هم مهمه 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
واسه پوست عزیزم چی استفاده میکنی؟نتیجه گرفتی؟

فعلا فقط یونی زینک و زینک پلاس 

نتیجه ای نگرفتم که محسوس باشه مشکل اصلیم موهامه 

قرص زینک پلاس بخور عالیهو ففول من مصرف کردم واقعا نتیجه داد محشر بود ولی یکم قیمت ففول گرونه ۳۰۰ خور ...

ففول چند ماه باید خورد؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
من زینک پلاس میخوردم قبلا، راضی بودمولی مدام نخوری دوره سه ماهه کافیه بعد فاصله بنداز و بعد میتونی د ...

نمیدودم حتما برم دکتر یا نه مامانم میگه سرخود مصرف نکن دودلم کرده منم زینک پلاس میخورم ولی تاثیر ندیدم 

میخورم ولی تاثیری رو مو و پوستم ندیدم حتی پوستم قبلا صاف تر بود

آزمایش دادی ؟ 

میدونستی که بیشترین دلیل ریزش مو و نازک شدن مو کم خونی هست عزیزم بنظر من قرص ففول بهترین هست

قرص زینک پلاس بخور عالیهو ففول من مصرف کردم واقعا نتیجه داد محشر بود ولی یکم قیمت ففول گرونه ۳۰۰ خور ...

برای موهاتون؟ خودتون خریدید یا دکتر رفتید اول؟

آزمایش دادی ؟ میدونستی که بیشترین دلیل ریزش مو و نازک شدن مو کم خونی هست عزیزم بنظر من قرص ففول بهتر ...

نه ولی علایم کم خونی رو دارم تغذیه و خوابمم خیلی خوب نیست 

ففول چند ماه باید خورد؟

اگر عزیزم کم خونی شدید ریزش مو و رنگ پریدگی صورت و بدن دارید باید قرص ففول بخورید من آزمایش دادم کلی یه چکاب کامل بعد دکتر واسم این قرص رو نوشت نزدیک ۳ ماه مصرف کردم واقعا محشره هر چی بگم کمه ناخن هام مقاوم تر شد رشد موهام هم خوب شد نصیبت به گذشته 🥰🤲🏻

نمیدودم حتما برم دکتر یا نه مامانم میگه سرخود مصرف نکن دودلم کرده منم زینک پلاس میخورم ولی تاثیر ندی ...

زیک پلاس ریزش موهای منو خیلی کمتر می‌کرد و ناخن هامو محکم تر

یادمه پوستمم انگار صاف تر شده بود

ی آزمایش خون بده و اگ موهات مشکل داره آزمایش های هورمون و مربوطه رو بده حتما،  بدون آزمایش هی مکمل و ویتامین عوض نکن