z1 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 2931 عنوان خسته شدم از بچه داری 90 بازدید | 9 پست حتی صدای گریه هاش اذیتم میکند حوصله اش رو ندارم... 1404/02/03 | 11:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختران_بهشتی عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 17817 خوابت میاد گلم.بچه را بسپار به کسی چند ساعت بخواب ❤️ یا زهرا سلام الله علیها ❤️
mahtab807 عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3354 منم یه دختر۴ساله و پسر۲ساله دارم همینم خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون
ratatoyiii عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 2693 مادر بودن سخته واقعا، خدا قوت، طبیعیه که گاهی آدم خسته بشه. اگه وسایل خطرناک دم دست بچه هست بردار، یه محیط امن براش ایجاد کن، اینجوری میتونی گاهی به حال خودش بذاریش و کمی استراحت کنی. 🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓
دنیاجوووووووونشممم عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 4488 میفهممتنمونه ش همین الانننن بیدار شده گریه میکنه بی دلیل بری به کی بگی نمدونم😐💔🚶🏼♀️ تـوےِ قَلبَܩ تـو لـایِقِ سَلطَنَتـےღ♛️✨️
z1 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 2931 چند وقتشه؟منم بعضي موق ها همينطورميشم یه سالشهر دومون سرما خوردیم، پری هم شدم... یعنی دارم ازش متنفر کیشم آنقدر گریه می کنه میگه بغلم کن رام ببر
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11755 عزیزمممممممتو فقط خسته ایکسی نداری بیاد پیشت یکم نگهش داره؟ابجی من میومد خونمون سلام نمیداد بچه رو میداد بغل ما مستقیم میرف میخوابید:)))))خیلی خوابالو بود ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
royamostaar عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 1162 یه سالشهر دومون سرما خوردیم، پری هم شدم... یعنی دارم ازش متنفر کیشم آنقدر گریه می کنه میگه بغلم کن ر ... اخي حالايكم بغلش كن بعدبزارش جلو تلوزيون ببين اروم ميشه
نذزآموزشی عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 1967 اینم میگذره هممون همینیم برای سلامتی و ظهور امام زمان یک صلوات بفرس