2777
2789
عنوان

فضای متشنج اینجا

51 بازدید | 8 پست

من واقعا میام اینجا حالم خیلی بد میشه

وقتی نیستم انقد حالم خوبه

دنیای واقعی خیلی بهتره

اینجا حرفایی میشنوی مغز برات نمیمونه

من دارم میرم منتظرم تاپیکام پاک شن

دو سه تا مونده فقط

شما چطور

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم

جای عجیبی هست واقعا 

من تو زندگی واقعی ندیدم خیلیاشون رو 

در کل ادم مریض زیاد داره

¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️ `•.,¸¸,.•´¯           زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آن­که پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم چطوری تاپیک پاک میکنی؟ میشه یاد بدی

عزیزم

روزای زوج به جز روزای تعطیل

لینک تاپیکتو برای نی نی یار بفرست

الان راحلشو میفرستم

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم
جای عجیبی هست واقعا من تو زندگی واقعی ندیدم خیلیاشون رو در کل ادم مریض زیاد داره

خیلی خیلی.

سراسر انرژی منفیِ

عزیزم میدونم وحشتناکه اما اتفاقا دنیای واقعی همینجاست 

اینجا با چهره و افکار واقعی و بدون تعارف ادما اشنا میشی 

یکی از مزیت هایی که نی نی سایت برام داشت همین بود که فهمیدم ادما چجوری هستن. دیگه به کسی اعتماد نمیکنم

اینجا میتونی به درک این برسی ادما چقدر میتونن بد باشن 

ممنون عزیزم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15410168/روش-جدید-حذف-تاپیک

عزیزم میدونم وحشتناکه اما اتفاقا دنیای واقعی همینجاست اینجا با چهره و افکار واقعی و بدون تعارف ادما ...

اره درست میگی،

ولی خیلی زبونشون تنده واقعا