2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم کاری داشتین به من درخواست دادین؟ لطفا همین جا بگین

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

سلام بله یه سوالی داشتم شماکنکور فرهنگیان شرکت کردین؟

بله عزیزم

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

چیا باید بخونم؟ دروس اختصاصی رشته ی خودم انسانی و هم منابع اختصاصی که معرفی کردن مث هوش و استعداد

بله کنکور فرهنگیان ۳ تا دفترچه داره .. دفترچه اول ریاضی و جامعه و فنون و روانشناسی دفترچه دوم عربی و تاریخ جغرافی و فلسفه منطق و اقتصاد دفترچه سوم هم تعلیم و تربیت و هوش و استعداده ..

هوش که منبع نداره .. تعلیم و تربیت هم شامل ۳ فصل اول کناب مهارت های معلمی آقای قرائتی و دروسی از دینی دهم و یازدهمه که دروس دقیقشو سرچ کنید گوگل میاره