2777
2789
عنوان

بچها آبروم رفته بیاید

90 بازدید | 11 پست

بچها من یه شهرستان خیلی کوچیکم همه همو میشناسن 

من یه شغل مجازی دارم کارای ادمینی و اینا دستم تو جیب خودمه دیگه هرچیزی بخوام میگیرم وضعیت مالی خوانوادمم متوسطه ولی همه میدونن مارو اونقدرا حمایت مالی نمی‌کنند

الان از صبح مامانم میگه تو کل فامیل پیچیده دختر فلانی می‌ره ببخشید... میده پول میگیره هرچی میخواد میخره 

خیلی اعصابم خورده برای خوانوادم حرف مردم مهمه واقعا دارم ببخشید بگایی میکشم 

شیطونه میگه قرص بخور خودتو راحت کن

ولشکن.ادمینی شغل خوبیه.بی دردسر و پر درامد.منم میخوام بزنم تو کارش.حرفشون به بلانسبت ک... یر نداشتت باشه

اونا عقب موندن تو که نیستی بخوای با حرفشون انقدر بهم بریزی

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

کی همچین حرفی رفته زده 

ولش کن بابا تو سعی کن کارتو به طور حرفه ای ادامه بدی پیشرفت کنی وضعیت مالیت خوب بشه همونا جلوت خم و راست میشن همونا میگن توروخدا مارو هم یکاری برامون بکن

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولشکن.ادمینی شغل خوبیه.بی دردسر و پر درامد.منم میخوام بزنم تو کارش.حرفشون به بلانسبت ک... یر نداشتت ...

پدرو مادرم براشون مهمه بخدا من اصلا برام مهم نیست خیلی حرف بزرگیه برام من اصلا راهو کج نمیرم 

کی همچین حرفی رفته زده ولش کن بابا تو سعی کن کارتو به طور حرفه ای ادامه بدی پیشرفت کنی وضعیت مالیت خ ...

خیلی حرف گنده ایه برای منی که راهو کج نرفتم

نمیدونم دقیق کی گفته بفهمم که ...

پدرو مادرم براشون مهمه بخدا من اصلا برام مهم نیست خیلی حرف بزرگیه برام من اصلا راهو کج نمیرم

مادرو پدرت ادمی هستن که بتونی باهاشون صحبت کنی؟اگه فک میکنی یه درصدم جواب میده صحبت کن.کارتو براشون توضیح بده.یا به بابات بگو یکیرو خودش انتخاب کنه بیاد راجب این مدل کاره مجازی بهش توضیح بده

بفهمه کاری که میکنی چه کاریه خیالشون راحتشه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

خیلی حرف گنده ایه برای منی که راهو کج نرفتمنمیدونم دقیق کی گفته بفهمم که ...

گور پدر تک تک شون تو فقط فکرتو بزار رو کارت اون چند سال دیگه  میفهمن اون موقع  میوفتن پات که کمکشون کنی یاد بگیرن

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
میدونن بهم اعتماد دارننن بخاطر حرف بقیه میگن

خب بگو حرف مردم براتون مهم نباشه.بگو شما اگه خودتون این موقعیت براتون پیش میومد حاضر بودین بخاطر حرف چارتا یک کلاغ چهل کلاغ کن ازش بگذرین؟

اسی چقدر درامد داری ازش؟منم میخوام تو دوره های دیدو گرام شرکت کنم.شنیدم خیلی معتبره