2777
2789

من دیپلم نطام قدیمم ی لیسانس دارم ولی از رشته و کارم خوشم نمیاد .....میخوام دوباره کنکور بدم درسا یادم رفته ....فیلم آموزشی رایگان هر چی میگردم نیست....کدوم کانالهای تلگرام دارن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بله تجربی ولی امسال نه سال بعد

فیزیک ویدیو های استاد علی مجیدی ببین استاد خودمه ازش خیلی راضیم

شیمی فرهانی ببین

ریاضیم کرمی

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
کلاس استاد فراهانی برای شیمی خیلی خوبه، ولی رایگان نیست خودشم یه بار گفت راضی نیست رایگان ببینه کسی، ...

همه جا پخش میشه کلاسش با این گرونیا و این همه هزینه بنظرم عیبی نداره حالا ینفر رایگان ببینه

همه جا پخش میشه کلاسش با این گرونیا و این همه هزینه بنظرم عیبی نداره حالا ینفر رایگان ببینه

خودش گفت راضی نیست🥲 آخه برا اون بنده خدا هم گرونی هست، چقدر پول استودیو و اینا میده بعد مثلا بقیه برن رایگان ببینن حق داره راضی نباشه🫠شما خودت بودی راضی بودی؟

خودش گفت راضی نیست🥲 آخه برا اون بنده خدا هم گرونی هست، چقدر پول استودیو و اینا میده بعد مثلا بقیه ب ...

الان چندین هزارنفر تو کلاسش هست که پول دادن همه که رایگان نمیبینن 

امسال پس یا دوازدهم یا یازدهمت رو نهاییش رو بده که سال بعد کاذت سبکتر باشه الانم مهلت ثبت نام امتحان نهاییه یا یازدهمت یا دوازدهمت رو امتحان بده چون سال بعد جفتش تاثیر داره