نِگان مدیر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 544 عنوان نظرتون راجع به..... | مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 62 پست من شیش ساله زایمان کردم26 سالمهوزنم 55،قدم 163ورزش هم نمیکنم، بنظرتون خوبه هیکلم یا برم تو فکر خوش اندام شدن؟؟؟؟میترسم عکس بزارم مریض تو سایت باشهیه عکس قدی. دارم بزارم یا نه؟؟ مرد نیستم، اسم کاربریم شخصیت مورد علاقم در سریال واکینگ دد هست،...(جِفری دین مورگان در نقش نِگان... !!! ) 1396/11/12 | 05:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکلاتfتلخ عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 539 چند سال بعد سلام، تاریخ شروع: ۱۴۰۰/۵/۳ وزن ۷۱/۵، قد۱۵۰ سانت، وزن هدف اول: ۶۵، وزن هدف دوم: ۶۰، وزن هدف سوم:۵۵ ، و وزن نهایی:۵۰ گروه بنفش، سرگروهsepiiiiiideh . امیدوارم همگی با پشتکار، براحتی و سریع به وزن دلخواه برسند.
panahmamy عضویت: 1396/04/06 تعداد پست: 3774 خداحافظ ای همنشین همیییشه من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎
نِگان مدیر استارتر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 544 بچه ها حجم عکس خیلی بالاس دوساعته داره لود میشهوایسید حجمشو کم کنمو دوباره بزارم مرد نیستم، اسم کاربریم شخصیت مورد علاقم در سریال واکینگ دد هست،...(جِفری دین مورگان در نقش نِگان... !!! )
نِگان مدیر استارتر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 544 معذرت میخوامالان مجدد تلاش میکنم مرد نیستم، اسم کاربریم شخصیت مورد علاقم در سریال واکینگ دد هست،...(جِفری دین مورگان در نقش نِگان... !!! )
ناناجون۶۷ عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 6216 قد و وزن خوبه ولی اگر شکم و پهلو داری ورزش کنکلا ورزش خوبه حتی اگربدنت ایده آل باشه ❤️🌷
نِگان مدیر استارتر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 544 بچه ها گذاشتمببینید زود بردارم مرد نیستم، اسم کاربریم شخصیت مورد علاقم در سریال واکینگ دد هست،...(جِفری دین مورگان در نقش نِگان... !!! )
نانل عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 237 عزیزم خیلی خوبی فقط ورزش کن رو فرم بمونی عشق یعنی شب نشینی با خدا❤❤
نِگان مدیر استارتر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 544 کسی نیست؟؟:: مرد نیستم، اسم کاربریم شخصیت مورد علاقم در سریال واکینگ دد هست،...(جِفری دین مورگان در نقش نِگان... !!! )
نِگان مدیر استارتر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 544 الکی گذاشتم انگار...کسی ندید مرد نیستم، اسم کاربریم شخصیت مورد علاقم در سریال واکینگ دد هست،...(جِفری دین مورگان در نقش نِگان... !!! )
نِگان مدیر استارتر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 544 کیبوردم پاک شده وگرنه الان بیستا اموجی گریه میذاشتمشما نقطه هارو اموجی تصور کنید..................... ... مرد نیستم، اسم کاربریم شخصیت مورد علاقم در سریال واکینگ دد هست،...(جِفری دین مورگان در نقش نِگان... !!! )
نِگان مدیر استارتر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 544 میروم جایز نیستمن رفتم :-( مرد نیستم، اسم کاربریم شخصیت مورد علاقم در سریال واکینگ دد هست،...(جِفری دین مورگان در نقش نِگان... !!! )
نانل عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 237 کیبوردم پاک شده وگرنه الان بیستا اموجی گریه میذاشتم شما نقطه هارو اموجی تصور کنید ................ ... برو بدن سازی😑دیگه نگران نباشی عشق یعنی شب نشینی با خدا❤❤
نِگان مدیر استارتر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 544 عزیزم خیلی خوبی فقط ورزش کن رو فرم بمونی مرسی گلم، اخه ژنتیک من لاغره میترسم برم لاغر بشم مرد نیستم، اسم کاربریم شخصیت مورد علاقم در سریال واکینگ دد هست،...(جِفری دین مورگان در نقش نِگان... !!! )
نِگان مدیر استارتر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 544 حالا نوبت من که شد همه خوابیدنبخشکه شانسهمون تاپیک مادر شوهر باید میزدم تا بیان مرد نیستم، اسم کاربریم شخصیت مورد علاقم در سریال واکینگ دد هست،...(جِفری دین مورگان در نقش نِگان... !!! )