2777
2789
عنوان

شب ادراری بچم نیاز به کمک دارم

291 بازدید | 45 پست

دیگه خسته شدم هرچقدم دارومیدم خوب نمیشن هفت ساله شلوار لباس تشک میشورم دیگه میخام گریه کنم کسی بوده نمونه این مدلی ببینه تو دور ورش مگه بچه هفت ساله شب ادراری داره اخه اونم هررررشب چیکارکنم من دلم میخاد خودموبکشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه پسر خاله دارم الان حدود ۱۶ سالشه هنوز این مشکل رو داره هر دکتری هم که بگی بردنش ولی خوب نمیشه

صفرا گوسفند کباب کنن بخوره ،اندازه کف دسته کناره جگر گوسفنده  شبیه جگر ولی جگر نیست

بعلهههه بچه ی فامیلمون الان ده سالشه داره. حتمااا پیگیر درمان باش و البته ایشون دیگه از تنبلی جیش میکنه شده روتینش و متاسفانه درست بشو نیس 

از دوساعت قبل از خوابش بهش نوشیدنی نده و حتما قبل از خاب ببر دسشویی و اواسط خواب هم اگه شد بیدارش کن بره دسشویی کم کم خودش برای دسشویی بیدار میشه و میشه روتین ش

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

ببین من یکی از نزدیکام اینجوری بود مادرش میگفت گرمیجات که میدم بهش بهتره و از سر شب ذیگه بهش مایعات ندی و گفت در نهایت فهمیدم جای سفت خوابیدن خییلی تاثیر داره الان که هوا خوبه یه پتو مسافرتی نازک بنداز رو موکت روش بخوابه گفت یک ماهی که جای سفت خوابید دیگه مشکلش برطرف شد عادت کرد دیگه