2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اطرافیان من اینکارو کرد ۳۴ سالگی رعت سراغ تکواندو ولی خب یه مصدومیتی براشون پیش اومد و ناچار ...

منم تا الان فقط چند ماه رفتم باشگاه سال های قبل 

و اینکه بدنم آماده نیست از مصدومیت هم میترسم

منم تا الان فقط چند ماه رفتم باشگاه سال های قبل و اینکه بدنم آماده نیست از مصدومیت هم میترسم

مصدومیت اتفاقه واقعا من خودم از بچگی ورزش میکردم هیچ مصدومیتی پیش نیومد یهو سر یه چیز خیلیی مسخره رباط پاره کردم 

برای همه هم پیش میاد ربطی به سن و سال نداره فقط ادم باید اصول رو رعایت کنه بقیه ش شانسه

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

عزیزم میتونم بپرسم چند سالگی و چه ورزشی

32سالگی، دفاع شخصی البته قبلش هم چند سال پیشش تکواندو کار میکردم. اینم بگم بچه هم داشتم

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
32سالگی، دفاع شخصی البته قبلش هم چند سال پیشش تکواندو کار میکردم. اینم بگم بچه هم داشتم

موفق باشی عزیزم 

من که هیچ زمینه ی ورزشی ندارم ولی باید شروع کنم 

به نظرتون دفاع شخصی برم یا کاراته؟ 

موفق باشی عزیزم من که هیچ زمینه ی ورزشی ندارم ولی باید شروع کنم به نظرتون دفاع شخصی برم یا کاراته؟

هر کدومو میری بخش فایت رو حذف کن برای خودت، فایت مصدومیت پشتشه

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
باشه حتما ممنونم عزیزم از راهنمایی ت و وقتی که گذاشتی 🌹

موفق باشی عزیزم ☺️کلا دفاع شخصی لازمه ی هر دختر یا بانویی هست حس اعتماد بنفس و نترسی شیرینی داره