2777
2789

سلام عزیزان

تروخدا اگ کرمی استفاده کردید برای اسکار های پوستی. جواب گرفتید یا اطرافیان تون جواب گرفتن ب منم بگید بخرم

لایه بردار بهتره یا ترمیم کننده؟ 

چ مارکی برای این مشکل پوستی خوبه؟ 

اگ تجربه دارید خودتون یا اطرافیان تون بگید

کلی دعاتون میکنم چ خودتون چ عزیزاتونو😔💔🤲🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا فکرنکنم تاثیری داشته باشن ..مگه اینکه خیلی خیلی سطحی باشه .منم جای ابله مرغون سوراخ شده روی گونه هام ..دکتر گفت یا لیزر ..یاهم که پی ارپی و مزوژل ..فعلا یک جلسه پی ارپی رفتم ..اما خب هزینه مزوژل خیلی زیاده بعد فکرکنم که موقت هم باشه

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
من خیلی هارو دیدم اصلا روش های تهاجمی خوب نبوده براشون

چیز دیگه ای جواب نمیده ..برا لک کرم پماد هست اما جای جوش نه ..من خودمم دارم ولی هزینه های درمانش خیلی زیاده منم فعلا شرایطشو ندارم ..الان مزوژل ک گفت بیا بزن هم موقت هم اینکه ۱ سی سی ۵ یا۶ م قیمتش هست ...سابسیژن هم شنیدم خوبه میخوای پرس و جو کن

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم