2777
2789
عنوان

برنامه خواب بچه ها!

133 بازدید | 15 پست

خانمها پسر من برنامه خوابش مشخص و منظم نیست. اگه هشت شب بخوابه . نه و نیم بیداره انگار صبح از خواب بیدار شده. مثل امشب. تازه خوابش برد. تازه سرما هم خورده و کلی شربت تب بر ولی انگار نه انگار. راهکارتون چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اون ساعت نزار بخوابه معلومه که اگه ۸ بخوابه بیدار میشه. ساعت ۱۰ یا ۱۱ بخوابونش قبل از اون چند روز پشت سر هم تا موقع خواب سرشو با چیزای جدید و بازی و حمام گرم کن

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
وقتی هم که خوابش میاد تقریبا هیچ نیرویی جلودارش نیست!

باید خودتون تنظیمش کنید

یجوری که بتونی استراحت کنی

اگه هر روز اینجوره حتما از ی کارشناس مشورت بگیر تا راهکار بدن تنظیم شه خواب بچه

خیلی زود خوابوندیش البته

همون 9 یا 10 خوبه

الان خانواده ها تا 2 بیدارن انتظار دارن بچه 8 بخوابه تا فردا صبح

یا باید کلا خاموشی بزنی تا بدونه وقت خوابه