یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هر وقت نماز میخونم اونام میان پیشم جا نماز پهن میکنن چادر میپوشن منم بلندتر نمازم میخونم که گوششون بشنوه یخرده پایین پای من بازی میکنن بعدش میرن بزرگم 5 سالشه کوچیکه 3 سالشه
من مادر شوهرم نماز خونن وقتی خونشونیم و نماز میخونن پسرم که چهارسالشه میره مهر برمیداره و کنارش میشینه سجده میکنه سوره توحید رو هم کمی یاد گرفته الله اکبر اینا هم میگه
ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین 🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکنها ممکن میشود🌸نا ممکنهای زندگیام را ممکن بفرما✨که باخدای بیهمتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان میگیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
یچیزی هم بگم، اگر بچه به سن تکلیف رسیده ولی به بلوغ عقلی نرسیده، و درست انجام نمیده، شما وظیفهتون فقط اینه که واجبات رو بهشون یاد بدید و اصلا تذکر دادن و اینا لازم نیست و وظیفه پدر مادر نیست.
اگر اشتباه نکنم اگر به بلوغ عقلی نرسیده تکلیفی هم برای قضا کردنشون بر گردنش نیست.