2777
2789

من چند وقت پیش دخترم نوزاد بود یهو تو بغلم بود با هم سر خوردیم سریع بردیمش بیمارستان اورژانسی سی تی اسکن کردیم خوب بود ولی از اون روز دیگه آدم سابق نیستم نمیتونم زندگی کنم آخه عوارض اشعه ایکس خیلی بده دوستم میگه خب دوربرمون پر از اشعه های مضره خود اشعه فرابنفش خورشید نمیدونم همش میگم من مادر بدی هستم باید بیشتر مواظب میبودم 

کار با گوشی سراغ داشتین ممنون میشم بهم بگین

اونکه سالمه تو برای چی الکی به خودت بد میگی

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی.اتفاقا شما مادر خوبی هستی فقط یه لحظه غفلت کردی🥺🥺

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

نه عزیزدلم اتفاقا مادر خوبی هستی که انقد به فکر بودی بچه رو ببری دکتر مادرایی هستن که هیچی حالیشون نیس .. و اینم بگم این اشعه واسه یکبار هیچ ضرری نداره ب چرت بقیه گوش نده

اونکه سالمه تو برای چی الکی به خودت بد میگی

نمیدونم همجا میگه با یک دفعه چیزی نمیشه ولی من دارم دیوونه میشم 

نه عزیزدلم اتفاقا مادر خوبی هستی که انقد به فکر بودی بچه رو ببری دکتر مادرایی هستن که هیچی حالیشون ن ...

ممنونم حرفاتون باعث دلگرمیم میشه 

پسر دوستم هم از دست دخترش افتاد زمانی که نوزاد بود،بزدن بیمارستان معاینه کردن با همین عکس بود چی بود ازش گرفتن،الان پسره ورزشکار شده انشالله درسشم خوبه مشکلی هم براش پیش نیامده

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

خودخوری نکن اتفاقه دیگه از این ببعد رو مراقب باش

منم بچم ی سال و چن ماهش بود تب داشت خوابوندمش به پهلو بود تا صب همونطوری ب پهلو بود چن بار بیدار شدم بهش دست زدم مطمعن شدم تب نداره باز خوابیدم میترسیدم اگ بچرخونمش بیدار شه صب بیدار شدم دیدم بیدارم ولی حرکت نمیکنه رفتم بغلش کنم دیدم ی طرف بدنش ک رو تشک بوده خیس عرق و تنش خشک شده بچم از درد هی میگفت اوف اوف تا کم کم ماساژش دادم بهتر شد اونقدر گریه کردم ک حد نداره ولی فکر و خیال ب گذشته ادمو داغون میکنه ازین ببعد بیشتر مراقبت کن

مادر بودن همونقدر ک شیرینه مسئولیتش خیلی سخته انشالله هیچوقت شرمنده خودمون و بچمون نشیم