2777
2789

بهم گفت  بعد از کرونا کلا مردم عوض شدن

و تقریبا دید و بازدید از بین رفته

گفت دیگه  مجلس های عروسی هم برگزار نمیشه

حالا من روم نشد بهش بگم فامیل های ما کارهای بدتر  کردند.

همه با هم قهر و قطع رابطه هستن

چقدر اختلاف های طبقاتی و فخر فروشی و ...

😢😢😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف ما که فرق نکرده ، رفت وامد هنو ز برقرار،  اخه ادم دلش می گیره رفت وامد نکنه ، درسته فامیل همچین تحفه ایی نیستن ولی اینایی که رفت وامد ندارن حوصلشون سر نمی ره ، من دو ردز جایی نرفتم دارم دیونه می شم از بس دلم گرفته 

ما هم اصلا مهمون نداشتیم! حتی پدرو مادرامون هم نیومدند. و گفتند شما خونمون اومده بودین دیگه

عید های قدیم یادمه ما صبح جایی می رفتیم

باز عصر اونها می اومدن خونه ی ما

اصلا تجملات و تشریفات نبود

چقدر خوب بود

طرف ما که فرق نکرده ، رفت وامد هنو ز برقرار، اخه ادم دلش می گیره رفت وامد نکنه ، درسته فامیل همچین ...

چجوری بریم؟؟؟

وقتی جلوی آدم مراقب مبل شون هستن

انگار نه انگار مهمون اومده

می شینن از خودشون و دارایی هاشون تعریف می کنند 

نهایت با تمسخر بپرسن هنوز مستاجری؟؟؟

یا می پرسن  سفر نمی رید؟؟؟؟ (منظورشون سفر خارجی است)

قبلا این حرف ها بین مردم نبود

چجوری بریم؟؟؟وقتی جلوی آدم مراقب مبل شون هستنانگار نه انگار مهمون اومدهمی شینن از خودشون و دارایی ها ...

کاش مردم تو کار هم دخالت نمی کردن ، ما هم با فامیل فاصله طبقاای زیاد داریم ما معمولی رو به پایین فامیل وضع عالی ، ولی هنوز رفت وامد هست ی موقع هایی هم تیکه  هست ولی تحمل می کنیم خدایی قطع رابطه ادم افسرده می کنه 😕