2777
2789
عنوان

شما جای من

48 بازدید | 4 پست

با این شوخی نابجا چیکار میکنید؟

برادرم و همسر ارتباط خیلی صمیمی از نظر کاری و فامیلی با هم دارن.عمر این ارتباط سالمم کم نیس دست کم ۲۰ ساله.برادرم شوخیای نابجایی باهام میکنه ک همسرت داره یه جاهایی دیده میشه که نباید ..یا خیلی قالتاقه اینجوریشو نگاه نکن ... نیس ،رفته دنبال دختر بازی ؟🤕🤕🤕🤕 همسر منم ازون آدماس ک بیست و چهاری در خدمتمه و همه میدونن حسابش پاکه و اتفافا همین زیادی درد خانواده رو داشتن و به اصطلاح خود آقایون پاستوریزه بودنه باعث شده سر به سرم بزارن.

ولی حقیقتا من ازین جنس شوخیا متنفرم.زمانایی ک خستم کم خوابیدم (چون به دلیل اینکه ۳ تا بچه کوچیک دارم جدیدا خواب و خوراکمون افتضاح شده)  اعصابم نمیکشه به این اراجیف.میترسم آخر حرمت شکنی کنم.شما جای من باشید چی جواب میدید که دیگه بس کنه این برادر؟ ما چون خیلی حرمت خواهر برادری داریم تو روی هم برنمیگردیم شایدم واقعا نمیدونه ناراحتم ازین رفتار

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم.. من میگم ۱۰ سال هر بار همین حرف تکراری،آخه چه اصراریه.

میدونم چی میگی برادرمنم همین شوخیارو باابجیم میکنه ..اگه خیلی اذیتی به مادرت بگو خودش مادرانه ب برادرت بگه زیادی شورشودرنیاره که باعث ناراحتیت نشه اونطوری ازدست توام دلخورنمیشه کسی ونمیگن توچقد بیجنبه ای