پسره رو پارسال بش گفتم از علاقم گفت نمیخوام کلا ازدواج بکنم و این یه سال کلا ازم دوری کرد هم دیکه رو فالو داشتیم ولی حتی یه لایک رو پستامم نمیزد استوریامم گاهی میدید گاهی نه تا عید دیدم یه پست غمگین گذاشت موضوعش این بود که بیا باهم حرف بزنیم من فک کردم با نامزد سابق هست احتمالا منظورظ اونه به خودم نگرفتم و تو روزای بعدش ی سری عکسای خوشگل از خودم گذاشتم برای اولین بار بدون روسری گذاشتم دیدشون و ی هفته بعد یه استوری ازم لایک کرد که طبعیت بود خودم نبودم ینی کسی که استوری ازم بزور میدید الان لایک کرده بود
شبش دیدم خواهرش بهم پیام داده بعد جوابشو دادم دیگه جواب نداد تا نصف شبش گفت میشه فلان کارو واسم انجام بدی و اینا براش انجام دادم و تشکر کرد و اینا یکمم حرف زدیم باز فرداش دیدم خواهر بزرکه اش بهم ریکوییست داده با پیج کاریش که فقط شوهرش و خواهر برادراشو باهاش فالو داره
به نظرتون میخاد برگرده؟مبشه اینا رو نکته مثبت دید؟
و سوال اصلیم اینه که چندتا عکس خودش گرفتم با لباس گل گلی تو خونه اس و گردن و شونه هام بیرونه اول خواسم کلوز فرند بزارم فقط دخترا ببینن بعد دوستم گفت یجوری بزار اونم ببینه...به نظرتون بزارمش کلوز فرند یا مثلا همه رو هاید کنم فقط اون ببینه؟