2777
2789

پسره رو پارسال بش گفتم از علاقم گفت نمیخوام کلا ازدواج بکنم و این یه سال کلا ازم دوری کرد هم دیکه رو فالو داشتیم ولی حتی یه لایک رو پستامم نمیزد استوریامم گاهی میدید گاهی نه تا عید دیدم یه پست غمگین گذاشت موضوعش این بود که بیا باهم حرف بزنیم من فک کردم با نامزد سابق هست احتمالا منظورظ اونه به خودم نگرفتم و تو روزای بعدش ی سری عکسای خوشگل از خودم گذاشتم برای اولین بار بدون روسری گذاشتم دیدشون و ی هفته بعد یه استوری ازم لایک کرد که طبعیت بود خودم نبودم ینی کسی که استوری ازم بزور میدید الان لایک کرده بود

شبش دیدم خواهرش بهم پیام داده بعد جوابشو دادم دیگه جواب نداد تا نصف شبش گفت میشه فلان کارو واسم انجام بدی و اینا براش انجام دادم و تشکر کرد و اینا یکمم حرف زدیم باز فرداش دیدم خواهر بزرکه اش بهم ریکوییست داده با پیج کاریش که فقط شوهرش و خواهر برادراشو باهاش فالو داره

به نظرتون میخاد برگرده؟مبشه اینا رو نکته مثبت دید؟

و سوال اصلیم اینه که چندتا عکس خودش گرفتم با لباس گل گلی تو خونه اس و گردن و شونه هام بیرونه اول خواسم کلوز فرند بزارم فقط دخترا ببینن بعد دوستم گفت یجوری بزار اونم ببینه...به نظرتون بزارمش کلوز فرند یا مثلا همه رو هاید کنم فقط اون ببینه؟

گلم بر اساس دیدگاه دیگران زندگی نکن، اگه خودت دوست داری بذار

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چت جی بی تی بپرس عاقل تر ازماست،  من که کلا یه صفحه چت بازکردم براش 

دیگه خصوصیات هردومون رو میدونه

تا ۱۵اردیبهشت ۱۴۰۱کارهای پایان نامه ام تمام و آماده دفاع بشم....انشاله
از چت جی بی تی بپرس عاقل تر ازماست، من که کلا یه صفحه چت بازکردم براش دیگه خصوصیات هردومون رو میدون ...

دمش گرم 

اون میگه احتمالا میخاد برگرده🥲ولی دیگه بعد اون لایک کاری نکرد

کلوز فرند که ضایع هست فعلا زود هست 

هاید هم کنی اون نمی فهمه که فقط خودش میبینه 

به نظرم اگر خیلی حساس هستی و استرس داری سر مسئله حجاب ، یه چند تا عکس بگیر که با حجاب تر باشی بعد بزار 

یا عکسا رو یه جوری کات بزن نمیدونم دیگه خلاصه 

ایشالله برسیدددددد به هم😍😂

متوجه حرفت هستم ولی نمیتونم بر اساس دیدگاه این زندگی نکنم🥴

اشتباه میکنی

این تجربه منه که چهار ساله متاهلم.... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
کلوز فرند که ضایع هست فعلا زود هست هاید هم کنی اون نمی فهمه که فقط خودش میبینه به نظرم اگر خیلی حساس ...

دوستم میگه کی با کت و شلوار مخ میزنه🤣کسی جز خودش نامحرم تو پیجم نیست 

دمش گرم اون میگه احتمالا میخاد برگرده🥲ولی دیگه بعد اون لایک کاری نکرد

بگو چطور توجه شو جلب کنم؟

حالا واسه ی احتیاط عکس باشال بزار 

اگه واقعا دوست داشته باشه ، از اینکه فکر کنه بقیه مخاطبین هم عکس تو به اون شکل دیدن، مطمئنا ناراحت میشه

تا ۱۵اردیبهشت ۱۴۰۱کارهای پایان نامه ام تمام و آماده دفاع بشم....انشاله
میدونی اخه میترسم ی حرکت اشتباه باعث بشه از دستش بدم..

البته اسی من نتونستم متن توضیحاتتو بخونم فقط عنوانو خوندم

ولی برای هیچ پسری صدتو نذار چون بعدش میفهمی که اصلا ارزش نداشتن

مگر اینکه اون پسر برای تو یه کاری بکنه که پیشش احساس آرامش داشته باشی

غیر این از خودت و کارایی که دوست داری انجام بدی نگذر....