2777
2789
عنوان

پسرم یه هفته س شکمش کار نکرده

154 بازدید | 19 پست

سلام مامانا

پسرم دوماهشه یه هفته س شکمش کار نکرده بردمش دکتر بهش شربت داد گفت اگه تا دوروز خورد کار نکرد براش شیاف گلیسیرین بزار

شیافم گذاشتم ولی هنوز کار نکرده حدودا چهل دقیقه ای هست گذاشتم

چقد طول میکشه باید چیکار کنم طفلک خیلی به خودش میپیچه و زور میزنه

وااااای یک هفته خیییییلی زیاده که

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر ب من گفت تا ۱۰روز طبیعیه یبوست منم نوزادم دوماهشه

آخه مگه میشه

نوزاد هرچی دیدیم حتی روزی چند بار...

چطور ۱۰ روز طبیعیه

مگه روده های بچه چقدره

اصن تو مغزم نمیگنجه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

عزیزم نگران نباش 

پسر منم همین طوری بود

من یه بار شیاف گذاشتم براش فرداش بود فک کنم کار کرد شکمش

اما کلا یادمه دیر عمل کرد

پسر منم یهو تا ۱۰ روز شکمش کار نمی‌کرد

کلا داستانی داشتم من باهاش 

اما الان ک ۱۶ ماهشه خداروشکر خوب شده

آخه مگه میشهنوزاد هرچی دیدیم حتی روزی چند بار...چطور ۱۰ روز طبیعیهمگه روده های بچه چقدرهاصن تو مغزم ...

من چهار روز که کار نکرد بردمش دکتر الان دوروزه شربت میخوره ولی تاثیر نداشت الانم شیاف گذاشتم ولی هنوز نکرده

چیکار کنم…یکم دلش اروم شه🥺🥺🥺