2777
2789

حدودا ده روزه هیچ جوره شیر نمیخوره  دوبارم بردمش دکتر 

دکتر دومی گفت اگه  مارک گیگوز رو هم نخوره کلا ناامید شو 

خیلی  زود بود براش که شیر نخوره😔😔

روزی چند وعده باید غذا بدم دوستان؟

ببلاک بده .

یا نان . 

یا شیرهای دیگه رو امتحان کن .

بچه منم یادمه  در همین موقعها شیر نمیخورد . حتی  بچه فامیلمون هم اینطور شده بود در این ماهها

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم میشه خودم دارو بگیرم براش؟

نه سرخود چیزی بهش نده

ببر یه دکتر بهترررر

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ببلاک بده .یا نان . یا شیرهای دیگه رو امتحان کن .بچه منم یادمه در همین موقعها شیر نمیخورد . حتی بچ ...

هر دو رو هم امتحان کردم نمیخوره عزیزم حتی سوپرامیل اپتامیل نان گیگوز ببلاک...

دختر منم بعد دوماهگی نه سینه می‌گرفت نه شیشه! نزدیک ده مدل شیشه شیر و شیر خشک خریدم ولی اثری نداشت. با زور و مکافات هر چند ساعت میخوابوندمش پدر حالت خماری اولیه بهش شیر میدادم اونم بعد اینکه چند بار شیشه شیر رو مینداخت بیرون!  ریفلاکس پنهان دارند

شرایط رفتن به دکتر رو ندارم دوباره عزیزم بچه ی کوچیک دیگه هم دارم به شوهرم مرخصی نمیدن و ....

دکتر به دخترم زانتاک و کپسول امپرازول داده بود. که نصفشو با ماست یا دوغ بدم

شما سرخود دارو نده گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️