2777
2789

با اینکه اخرا هستم هنوز حالم بده خسته شدم از ماه اول ویار شدید داشتم خون بالا میاوردم در این حد همش بستری بودم افسردگی گرفتم . بچه سوممه اون دو تا طبیعی بودم ولی ماه اخر دیگه ویار نداشتم الان حتی توان ندارم بایستم میترسم نتونم زایمان کنم نه روحی نه جسمی😭

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲
🫂🤍میتونی ذهنتو آزاد کن به بعدش فکر کن

تجربه زایمان سزارین داشتید یا طبیعی

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز جان حالتت چون اواخر بارداری کاملا طبیعی

خودت آماده ورود عضو جدید خانواده بکن

همه تلاشت بکن، غرق در آرامش و خوشبختی کامل بزرگ بشه

شما توانش داری یک فرد موفق تربیت کنی وتحویل جامعه بدی

نامدار وخوشنام باشن فرزندانتون

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

😂🙄 هیچکدوم خودمم میترسم ها ولی کاری نمیشه کرد

😂😂😂😂

سخت نگیر عزیزم زایمان سوم راحت تره دهانه رحمت بخاطر زایمان قبلیت خودش باز میشه استرس نداشته باش فکرت ...

بیشتز بخاطر تهوع ام ناراحتم ک نتونم همکاری کنم ۹ ماه رو تخت افتاده بودم

تجربه زایمان سزارین داشتید یا طبیعی

من 6ماه ونیم پیش دخترم دنیا آمد

فرزند دومم، توهمون بیمارستان گفتم دیگه بچه نمیارم، اما الان دخترم میبینم میگم حیف نیست خواهر نداشته باشه😅😅😅

زایمانم طبیعی بود، 3هفته زودتر از موعد دنیاآمد

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

من 6ماه ونیم پیش دخترم دنیا آمدفرزند دومم، توهمون بیمارستان گفتم دیگه بچه نمیارم، اما الان دخترم میب ...

اصلا یادت میره من خودم دو تا طبیعی داشتم دو تا دختر دارم خیلی از داشتنشون کیف میکنم ولی کلا موقع زایمان ک میشه ادم فکر و خیال خل میشه

😂😁شما ۹۰درصد راهو رفتی من که تازه اول راه و میخام برم 😂😵‍💫

هرچی باشه خیلی شیرینه شما اگه بدونی من چقدر سختی کشیذم .

هر کی جا من بود عمرا اگه بچه میاورد ولی خب من دو تارو میخواستم این خدا خواسته شد

بیشتز بخاطر تهوع ام ناراحتم ک نتونم همکاری کنم ۹ ماه رو تخت افتاده بودم

همزمان بامن که برای زایمان رفته بودم

یک خانم ساعت 12ونیم بستری شدن، ساعت 2 پسرش بغلش بود

همچین زایمانی نصیبتون بشه ان شاءالله