با اینکه اخرا هستم هنوز حالم بده خسته شدم از ماه اول ویار شدید داشتم خون بالا میاوردم در این حد همش بستری بودم افسردگی گرفتم . بچه سوممه اون دو تا طبیعی بودم ولی ماه اخر دیگه ویار نداشتم الان حتی توان ندارم بایستم میترسم نتونم زایمان کنم نه روحی نه جسمی😭
یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
فرزند دومم، توهمون بیمارستان گفتم دیگه بچه نمیارم، اما الان دخترم میبینم میگم حیف نیست خواهر نداشته باشه😅😅😅
زایمانم طبیعی بود، 3هفته زودتر از موعد دنیاآمد
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
بیشتز بخاطر تهوع ام ناراحتم ک نتونم همکاری کنم ۹ ماه رو تخت افتاده بودم
همزمان بامن که برای زایمان رفته بودم
یک خانم ساعت 12ونیم بستری شدن، ساعت 2 پسرش بغلش بود
همچین زایمانی نصیبتون بشه ان شاءالله