فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
نمیتونم میدونی انگار همیشه خستم اما خیلی دوس دارم به خودم برسم و بلدم نیستم ۱۴۵
چند سالته اینم بگو تا مناسب سنت بهت بگم
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
خب گلم هنوز خیلی سنت کمه فداتشم کی میخواد به دید بد نگاهت کنه میتونی اول یه کلاس ورزشی مثل والیبال یا بسکتبال ثبت نام کنی؟
یه دکتر غددم برای قدت میتونی بری
به خاطر مشکل کمرم نمیتونم کاری انجام بدم و فقط ۳ الی ۴ ماه وقت دارم تا بلند شم دلم میخواد حداقل تا ۵ ...
خب پس با ورزشش کششی چی میتونی کششی بزنی؟ چون کمرت درد میکنه
غدد بری میتونی با دارو قدتو بلند کنی چند سانت
عزیزم، خودتو همونطور که هستی بپذیر. همهمون نقاط ضعف و قوت داریم. قدم کوتاه یا ظاهر هیچ ربطی به ارزشت نداره. شاید باید بیشتر به خودت برسید، اما این کار رو برای خودت انجام بده، نه به خاطر نگاه دیگران. خودت رو دوست داشته باش و به خودت احترام بذار. هیچ چیزی مهمتر از این نیست.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!