2777
2789
عنوان

دلتون می خواست شغل همسرتون چیز دیگه ای باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 19 پست
آخه دوستام همه شوهراشون تحصیل کرده هستن یکیشون استاد دانشگاه نصیبش شد یکیشون مهندس نیروگاه برق یکیشو ...

نه عزیزم هیچوقت همچین فکری نکن

خوشبختی و آرامش و شعور شخصیت به سطح سواد نیست

براتم نظر بقیه مهم نباشه اگه زیاد ذهنتو درگیر کرده به همسرتون بگید یه دانشگاه پیام نور ثبت نام کنه

یه تعلیقی سیاسی🤕

نه عزیزم هیچوقت همچین فکری نکنخوشبختی و آرامش و شعور شخصیت به سطح سواد نیستبراتم نظر بقیه مهم نباشه ...

چون با باباش کار می کنه و اونم اخلاق خاصی داره نمی تونه کارشونو ول کنه بره دانشگاه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس دیگه بهش فکر نکن دختر خوب🙂‍↕️

امیدوارم ولی انگاری روش حساس شدم همین چند روز پیش دیدم دختر دوست مامانم گفتن قرآن ازدواج کنه پرسیدم شغلش چیه درس خونده یا نه مامانم گفت آره ماشاالله فوق لیسانس گرفته مهندس کشتیه گفتم خوش به حالش نمی دونم چرا آنقدر رو این حساس شدم آخه 

امیدوارم ولی انگاری روش حساس شدم همین چند روز پیش دیدم دختر دوست مامانم گفتن قرآن ازدواج کنه پرسیدم ...

چون زیادی بزرگش کردی

مثلا لیسانس داره خب ک‌چی؟

چه فرقی ب حال زندگیتون میکرد؟هیچی

پس سعی کن بهش فکر نکنی

یه تعلیقی سیاسی🤕