حالم بده احساس سرافکندگی میکنم خودمو پایین میبینم یکیو میبینم از من بالاتره حتی نزدیکش نمیشم خجالت میکشم درحالی که از هرلحاظ خوبم خودمو از آدما دور میکنم اهل معاشرت نیستم تنهایی وارد جمع نمیتونم بشمولی اذت نفسم خیلی پایینه چه کتابی بخونم حالم خوب بشه چکارکنم توروخدا کمکم کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شکاف اعتماد به نفس" نوشته راس هریس: این کتاب به شما یاد میده که چطور با ترسها و شکهای خودتون کنار بیاید و قدمهای عملی برای بهبود اعتماد به نفس بردارید.
"اول عاشق خودت باش" نوشته مارک رکلاو: این کتاب تمرینات سادهای برای افزایش اعتماد به نفس و شناخت ارزشهای درونی ارائه میده.
"خجالت نکش، زندگی کن" نوشته لیل لوندز: اگر خجالت و کمرویی شما رو محدود کرده، این کتاب میتونه راهکارهای عملی برای غلبه بر اون ارائه بده.
ببین این ها رو یادم بود
حالا بری کتابخونه که کتاب بگیری و بخری خودشون کمکت میکنن میتونی ازشون راهنمایی بگیری❤️
مرسی عشقم نظر لطفته امیدوارم که تونسته باشم که بهت کمک کنم🫂🫀من از بچگی که هنوز سواد خوندن نداشتم م ...
چه خوب آفرین به مادرت واینکه احتمالا از بچگی هم علاقه داشتی چون من به پسرم که شش سالشه کتاب داستان میخونم زود حوصله اش سر میره میگه ادامه نده بعدشم پارشون میکنه😑
قرآن بخون و زیاد فکر کن و به انسانهای کامل زمان یعنی امام زمان و امامان عزیز فکر کن و سعی کن به اونها نزدیک بشی که اونها واسطه ی ما و خدا هستن و عامل آرامشن