2777
2789
عنوان

اینجا کسی داریم کتاب خون باشه

83 بازدید | 11 پست

حالم بده احساس سرافکندگی میکنم خودمو پایین میبینم یکیو میبینم از من بالاتره حتی نزدیکش نمیشم خجالت میکشم درحالی که از هرلحاظ خوبم  خودمو از آدما دور میکنم اهل معاشرت نیستم تنهایی وارد جمع نمیتونم بشمولی اذت نفسم خیلی پایینه چه کتابی بخونم حالم خوب بشه چکارکنم توروخدا کمکم کنید

1. غلبه بر کمرویی اثر پل ژاگو: این کتاب به شما کمک می‌کند تا با تکنیک‌های عملی، کمرویی خود را کاهش دهید.
  2. به خجالت بگو خدانگهدار اثر ریچارد بروزوویچ و لیندا چیپس: این کتاب راهکارهایی برای مقابله با خجالت و افزایش اعتماد به نفس ارائه می‌دهد.
  3. قدرت سکوت اثر سوزان کین: این کتاب به شما نشان می‌دهد که درونگرایی و سکوت می‌توانند قدرت باشند، نه ضعف.
  4. اول عاشق خودت باش اثر مارک رکلاو: این کتاب تمرینات ساده و کاربردی برای افزایش اعتماد به نفس ارائه می‌دهد.

علاوه بر مطالعه، پیشنهاد می‌کنم:

• تمرینات تنفسی و مدیتیشن انجام دهید تا آرامش بیشتری پیدا کنید.
  • ورزش کنید؛ فعالیت بدنی می‌تواند روحیه شما را بهبود بخشد.
  • با افراد مثبت و حمایتگر معاشرت کنید؛ این افراد می‌توانند به شما انگیزه بدهند

اگه باز‌هم بخوای بهت میگم 
من از بچگی عاشق کتاب خوندن و رمان خواندن هستم❤️
غلبه بر کمرویی اثر پل ژاگو: این کتاب به شما کمک می‌کند تا با تکنیک‌های عملی، کمرویی خود را کاهش دهید ...

خیلی ممنونم ازت عزیزم اگه بازم اسم کتاب داری حالمو خوب کنه بهم بگو♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنونم ازت عزیزم اگه بازم اسم کتاب داری حالمو خوب کنه بهم بگو♥️

خواهش میکنم قشنگم 

تو چه ژانری بیشتر دوست داری باشه؟ 

و اینکه چند صفحه ای حدودا؟ 

قدیمی یا جدید؟ 

از نویسندگان معروف یا فرقی نداره؟

خواهش میکنم قشنگم تو چه ژانری بیشتر دوست داری باشه؟ و اینکه چند صفحه ای حدودا؟ قدیمی یا جدید؟ از نوی ...

من اولین بارمه که میخوام شروع کنم کتاب بخونم میخوام حاله دلمو خوب کنم خیلی تو خودمم نمیدونم دیگه چکارکنم

• شکاف اعتماد به نفس" نوشته راس هریس: این کتاب به شما یاد می‌ده که چطور با ترس‌ها و شک‌های خودتون کنار بیاید و قدم‌های عملی برای بهبود اعتماد به نفس بردارید.
  • "اول عاشق خودت باش" نوشته مارک رکلاو: این کتاب تمرینات ساده‌ای برای افزایش اعتماد به نفس و شناخت ارزش‌های درونی ارائه می‌ده.
  • "خجالت نکش، زندگی کن" نوشته لیل لوندز: اگر خجالت و کم‌رویی شما رو محدود کرده، این کتاب می‌تونه راهکارهای عملی برای غلبه بر اون ارائه بده.
ببین این ها رو یادم بود
حالا بری کتابخونه که کتاب بگیری و بخری خودشون کمکت میکنن میتونی ازشون راهنمایی بگیری❤️
شکاف اعتماد به نفس" نوشته راس هریس: این کتاب به شما یاد می‌ده که چطور با ترس‌ها و شک‌های خودتون کنار ...

ممنونم ازت عزیزم واقعا لطف کردی چه خوبه که شما کلی کتاب خوندی واسمشونو فراموش نکردی عالیه آفرین به تو دختر باهوش وباسواد🌹🌹🌹🌹🌹🌹

ممنونم ازت عزیزم واقعا لطف کردی چه خوبه که شما کلی کتاب خوندی واسمشونو فراموش نکردی عالیه آفرین به ت ...

مرسی عشقم نظر لطفته 

امیدوارم که تونسته باشم که بهت کمک کنم🫂🫀

من از بچگی که هنوز سواد خوندن نداشتم مادرم برام کتاب میخوند

بعد دیگه از کلاس دوم خودم شروع کردم به کتاب خوندن تا اینکه الان ۱۵ سالمه😂

😘❤️

مرسی عشقم نظر لطفته امیدوارم که تونسته باشم که بهت کمک کنم🫂🫀من از بچگی که هنوز سواد خوندن نداشتم م ...

چه خوب آفرین به مادرت واینکه احتمالا از بچگی هم علاقه داشتی چون من به پسرم که شش سالشه کتاب داستان میخونم زود حوصله اش سر میره میگه ادامه نده بعدشم پارشون میکنه😑