2777
2789

روزشمار بذار مثلا از یه هفته قبل شروع کن

مثلا میاد خونه, غذاهارو به شکل 7 دیزاین کن. یه کادوی خیلی کوچیک و این حرفا

تا روز سالگرد که کادوی اصلی و کلی دیزاین خوشکل کنی خونه رو.

چندمین سالگرده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخخخخی دلم خواست زود سالگرد ازدواجمون بیاد 

یه کیک خوشمزه بپز تزئین کن

براش چنتا هدیه ی کوچیک کوچیک بخر و خوشمل کادو کن

خونه رو تزئین کن

به خودت حسسسسابی برس

غذاهای مورد علاقه شو بپز

همه کاراتو کردی قبل اومدنش چراغو خاموش کن خونه رو پر شمع کن وارد شد آهنگ عروسی تونو یا اونی که هر دو ازش خاطره دارید رو پلی کن و برو جلو و بوس و بغل و.... 

ان شاء الله که شب خوبی بشه 

... 
آخخخخی دلم خواست زود سالگرد ازدواجمون بیاد  یه کیک خوشمزه بپز تزئین کن براش چنتا هدیه ی کوچیک ...

راستی براش یه نامه ی عاشقانه بنویس

همون روز بذار تو کیف یا جیبش بعد بگو بخونه

... 
عقديد بند و بساط جمع کن برید یه وری دوتایی کیف کنید

همون ديگه چون تو خونمون نيستيم اصن نميشه هيجان انگيز كاري كرد همش تكراريه مث روزاي معمولي ميشه🙁 دلم ميخواس الان تو خونمون بوديم ولي اينقد گره خورده به كارامون كه.... هي... نا شكري نميكنم خدارو شكر همين كه كسي كه دوسش دارم هست .... 

همون ديگه چون تو خونمون نيستيم اصن نميشه هيجان انگيز كاري كرد همش تكراريه مث روزاي معمولي ميشه🙁 دلم ...

ان شاء الله بزودی زود برید سر خونه زندگی خودتون 

دوران عقد سخت میگذره... 

... 

سلام.

رزجاودان میتونه یه هدیه عالی باشه برای سالگرد آشنایی یا ازدواج یا حتی هدیه عاشقانه و یا تولد و روز مادر و روز پدر و خلاصه به عنوان یه کادوی خاص و متفاوت

رزهای کاملا طبیعی که با فرایندی تا سالها ماندگار شدن. بدون نیاز به آب، خاک و نور

بسیییییییار شیک هستن

نمونه اش رو میتونید تو اینستا Decofiore_Stabilizzati ببینید و سفارش بدید. حضوری هم البته فروش دارن. حتما یه نگاهی بندازید

https://www.instagram.com/decofiore_stabilizzati/?hl=en