2777
2789
عنوان

راننده سرویس به بچه ها نزدیک میشه

112 بازدید | 6 پست

دختر دایی من کلاس دهمه بعد چون مدارس تیزهوشان میره و راهش دوره براش سرویس گرفتیم. دیشب همه خونه مادربزرگم بودیم صبح هم دختر داییم از همون جا رفت ساعت 7 و 10 دقیقه اینا بود همه خواب دیدیم گوشی زنداییم زنگ خورد برداشت و گفتن دخترتون داشتن با تریلی تصادف میکردن شیشه عقب خورد شده ریخته تو صورت بچه ها پیشونیش زخم شده خیلی ترسیده خالش خوب نیست، دیگه من و زنداییم بدو بدو رفتیم رسیدیم دختر داییم گفت تو ازادگان داشتیم میومدیم این راننده سرویس خروجی رو رد کرد بعد بدون راهننا و هیچی یهو پیچیده تریلی بیخ گوششون زده رو ترمز یعنی اگه نمبزده زیرشون کرده بوده حالا دور زده بچه ها ترسیدن باز نزدیک 200 متر با سرعت دنده عقب گرفته یه ماشین از پشت کوبیده بهش و شیشه ها ریختن تو صورت بچه ها. خلاصه زنداییم و مامان یکی از بچه ها اونجا داشت جیغ جیغ میکرد مامان یکی دیگه از بچه ها منو کشید کنار گفت شنا با سرویس اقای فلانی هستید گفتم بله گفت ببین ازش شکایت کنید من دخترم دو سال پیش با این یارو بوده به دخترم دست میزده من شوهرم وکیله ازش شکایت کردیم بیچارش کردیم. اومدیم خونه من به دختر داییم گفتم اون گفت من میدونستم گفتم با تو ام کرده سکوت کرد

ینظرتون به زنداییم بگم؟؟ 

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

اخه میگم شماها چقدر بی وجدانید به رانتده ای که میدونید انقدر عوضیه باز سرویس میدید

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

حتتما بگو وای نذار ب بچه تعرض شه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه بار میرفتم خونه.دیدم یه مرده پیکان داشت سرویس مدارس بود.خم شده بود سمت دختر بچه.چون من در حال سبقت بودم نشد توقف کنم..که ای کاش کرده بودم

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

منم یه بار میرفتم خونه.دیدم یه مرده پیکان داشت سرویس مدارس بود.خم شده بود سمت دختر بچه.چون من در حال ...

خدا نگذره ازشون ایشالله

وا یعنی اونا شکایت کردن این همچنان سرویس مدرسه بوده؟ منم خواهرم سال نهم بود راننده سرویسش بهش دست زده بود بعد این همون لحظه رفت دفتر گف مامانم اومد همونجا سرویس رو اخراج کردن 

چون سرو در خزان نیز رنگ بهار دارم🌱🌳