2777
2789

٢٠ روزه درد شديد زير دل دارم خلاصه با ازمايش معلوم شد عفونت ادراري دارم دكتر سفكسيم داد أصلا اثر نداشت دوباره ديشب رفتم اين بار نيتروفورانتويين داد از ديشبه دارم ميخورم گفت خوب نشدي باز بيا ابم ميخورم اما انگار خوب نميشه ٢٢ هفتمه 

كسي مثل من اين مشكلو داشته ؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحت درمان بود الان درمانشو ول كرد فقط بايد چكاپ كنه هر سه ماه عزيزم

آخیییییییش .چقدر خوب که زود جواب دادی. خدا رو هزار بار شکر . اللهی که دیگه اون لعنتی برنگرده و خواهرت ۱۲۰ سال با سلامتی سایه ش بالا سر بچه ش باشه. تاپیکای ۱۴۰۱ ات رو خوندم که چقدر نگرانش بودی. منم الان یه کیست تو سینمه و باردارم هستم . دعا کن برام

آخیییییییش .چقدر خوب که زود جواب دادی. خدا رو هزار بار شکر . اللهی که دیگه اون لعنتی برنگرده و خواهر ...

مرسي عزيزم 

من خودمم هر دو سينم به خاطر دارو هورموني كه چند سال پيش استفاده كردم سينه هام پر كيسته باردارم هستم قبل بارداري سونو دادم هر ٦ ماه بايد سونو بدم شما هم هر ٦ ماه چك كن 

به من گفته باید برم بیوپسی.انقدر میترسم

سايزش چقدره ؟ مطمئني كيسته ؟ ان شاء الله چيزي نيست خالم هم به توده داشت كه جراحي كرد فكر كنم فيبروادنوما بود خوش خيم بود منو حتما در جريان جواب بيوپسي بزاري عزيزم 

عزیزم عفونت ادرارت خوب شد؟خواهر گلت چطوره ؟همیشه به یادشم براش دعا میکنم

سلام عزيزم دو دوره دارو خوردم ديگه ازمايش رو تكرار نكردم هنوز يكم درد دارم ديشب وسيله سنگين بلند كردم از همون موقع دلدرد و كمر درد دارم 

خواهرم به خاطر داروها دور قلبش اب گرفت الان درمانشو ول كرد شوهرش نداشت ادامه بده گفت قلبش از كار نيفته هر سه ماه بايد چك شه تا عود نكنه خداي نكرده 

ازت ممنونم مهربون از اين به يادشي خيلي محتاج دعاييم خدا ان شاءالله به خودت و عزيزانت سلامتي بده 

سلام عزيزم دو دوره دارو خوردم ديگه ازمايش رو تكرار نكردم هنوز يكم درد دارم ديشب وسيله سنگين بلند كرد ...

انشالله بلا از شما وخواهرتون دور باشه و بسلامتی نینی نازت رو بغل کنی  

سلام عزیزم من اندو متریوز دارم به راحتی باردار میشم اما سقط میشه آیا شما ت  بارداری چیزی مصرف کردین؟مثلا آنوکسا یا پردینوزولون یا هپارین؟ ممنون میشم راهنماییم کنید عزیزم خیلی استرس دارم 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
سلام عزیزم من اندو متریوز دارم به راحتی باردار میشم اما سقط میشه آیا شما ت بارداری چیزی مصرف کردین؟ ...

سلام عزيزم من چيزي مصرف نكردم نه قبلش نه الان من اندومتروز ندارم چون چك نكردم اماخودم شك داشتم چون درد شديدپريود داشتم با خونريزي سنگين