2777
2789
عنوان

🥲یه خواستگار دارم عالیه ولی میترسم بخاطر دعایی ک‌گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 28 پست
نمیدونم گفت بخت گشایی

میگم از این دعا بدا گرفتی ؟

یا اینایی که از قرآن و اینا دعا میدن ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

نه بابا دعا قرانی بوده طلسم و اینا ک نبوده بعدم طلم و این چیزای شیطانی بیشتر برای کارای بد مثل جدایی زن و شوهر وبهم ریختن زندگیا کاربرد داره ک بده وگرنه دعایی ک باعث بخت گشایی بشه خیلیم خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون دعا ها چیزیه که آدم خودش واسه خودش میخونه نه که دعا نویس با جن و جادو برات دعای قرآنی بنویسه 😐

خب شاید دعا نویس جن و جادویی نباشه 😅 خیلیاهم اون دعا هارو میدن به سید یا کسی که دستش سبکه مینویسه براشون عزیزم همونام اداب داره و احازه میخواد

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

میگم از این دعا بدا گرفتی ؟یا اینایی که از قرآن و اینا دعا میدن ؟

نه از قران خودم میترسیدم گفتم شیطانس نباشه گفت نه من خودم سیدم دعای شیطانی نمیدم ب مردم که اصن دعا ب من نداد من بش پیام دادم یچیزی برام خونده و نوشته پیش خودش نمیدونم راس بگه یا دروغ 

خب شاید دعا نویس جن و جادویی نباشه 😅 خیلیاهم اون دعا هارو میدن به سید یا کسی که دستش سبکه مینویسه ب ...

اون دیگه دعا نیست سر کتابه که بعیده به این زودی ج بده 

تو دو روز دوتا خواستگار 😂

درکل تا جایی که شنیدم دعا خوب نیست خودشم داره میگه دعا نه سرکتاب 

بچه ها دوستم دو ساله کات کرده تو این دو سال حالش خوب بود ولی یه هفتس خیلی بیقراره ممکنه براش دعا نوش ...

حتما از همه هرکاری برمیاد 

برای خواهر منم نوشته بودن بعد ک براش ی خانمه سرکتاااب باز کرد فهمید 

خدا لعنتشون کنه

نه از قران خودم میترسیدم گفتم شیطانس نباشه گفت نه من خودم سیدم دعای شیطانی نمیدم ب مردم که اصن دعا ب ...

زنگ بزن این دفترایی که سوال شرعی و اینا جواب میدن شرایطتو بگو 

یا به یه آدمی که این چیزا حالیشه بگو مشورت بگیر 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره