2777
2789

من هیچی خواستگار نداشتم و عمه هام همش بابت این موضوع اذیتم میگردن و تیکه منم ب ی خانمی پیام دادم برام دعا و اینا نوشتن بخت گشایی و.. الان دو تا خواستگار دارم

بکیش ک هیچی اصلا قصد ازدواج نداشتم ولی الان دلم میخاد ازدواج کنم شغلش پولش قیافش همه چی بهتر از منه 

ولی بخاطر دعایی ک برام گرفت خانمه نوشتم میترسم تو زندگی ب مشکل بخورم امکانش هست؟

🥲خیلی پولدارن منم همش تو ‌سختی بودم دلم الان ارامش میخاد و قطعا پول برام خیلی مهمه اینجا ولی بخاطر اون دعایی ک نوشتم میترسم ازدواج کردم بد بشه برام چون میگن اگ با دعا ازدواج کنی همزمان زن یه جن هم میشی یکی امروز تو نی نی سایت بم گف

چه دعایی نوشته؟ 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فازت چیه

دعا میگیری بعد میگی قصد ازدواج ندارم

برو توبه کن وو صدقه بده

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

دیگه کاریه که شده دلتو بد نکن دعای قرانی هم داریم برای بخت و رزق وروزی و برکت و… شاید از همونا برات نوشته باشه

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

دیگه کاریه که شده دلتو بد نکن دعای قرانی هم داریم برای بخت و رزق وروزی و برکت و… شاید از همونا برات ...

اون دعا ها چیزیه که آدم خودش واسه خودش میخونه نه که دعا نویس با جن و جادو برات دعای قرآنی بنویسه 😐