2777
2789
عنوان

پول هاتونو چطوری سرمایه گذاری میکنید😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مقداری پول دارم گذاشتم شرکت سهامی ماهانه بهم سود میده. 

چند تا وام خانگی نوشتم قسطاشونو از سود پولم میدم  هر کدومم اسمم درمیاد میزارم روپولم.یه مقدار از سود ماهیانه  میمونه با اضافه های توجیبیام هرماه تیکه تیکه تو کارگذاری طلا میخرم

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
واقعا که با این تبلیغات مضحک

خواسش میکنم تست کنید.

من ۱۰ میلی گرم دریافت کردم.

برا ثبت نام فقط کدملی و شماره تماس و نام ... میخواد. زیاد نیس

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

یه مقداری پول دارم گذاشتم شرکت سهامی ماهانه بهم سود میده. چند تا وام خانگی نوشتم قسطاشونو از سود پول ...

چه مقداری گذاشتید؟

ماهی چقدر میده؟

هر ماه اضافه میکنید به سرمایه تون؟

تا چند ماه میده؟

چطوری باید شرکت معتبر پیدا کرد؟

الان ۲۳۰ تومن گذاشتم .ماهانه ۴۶۰۰ بهم میده ۱۲۰۰ هم یارانه میزارم روش حدودای ۲ تومن هم ته کارتم باقی میمونه میشه حدود ۸ تومن

۶ تومنشو قسط وام خانگی میدم بقیشم از کارگذاری مفید طلا میخرم

پولو گذاشتم توی نکسو کارت. برای شرکت فارابی هستش مربوط به بانک پاسارگاده. سود روزشمار ۲۰ درصد سود میده ۱۵ ام هر ماه هم سودرو به حسابم واریز میکنه. هر لحظه هم بخوای میتونی برداشت کنی

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
الان ۲۳۰ تومن گذاشتم .ماهانه ۴۶۰۰ بهم میده ۱۲۰۰ هم یارانه میزارم روش حدودای ۲ تومن هم ته کارتم باقی ...

خب چطوری میشه منم بخوام این کارو کنم؟

باید چیکار کنم

مراحلش چیه کجا باید برم؟

خب چطوری میشه منم بخوام این کارو کنم؟باید چیکار کنممراحلش چیه کجا باید برم؟

نکسو کارت رو آنلاین سفارش بده میاد به آدرستون

اپلیکیشن فارابی رو رو گوشیت نصب کن خودش راهنمایی میکنه